Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadjam ezt az okot szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam ezt az okot szakításnak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én 15 éves lány vagyok. Ő 18 éves. 3 hete vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Volt már egy komolyabb kapcsolatom 4 hónapig tartott. De akivel most vagyok ez másabb. A probléma az, hogy szakítani akar velem. Az ok a SZÜLEIM, amit nem tudok megérteni. Ő budapesti én komáromi. másfél óra az út mégis már két hétvégén itt aludhatott. Szó nélkül megengedték. Egész nap a szobámban ülünk, fekszünk, mert ő nem akar sehova se menni. A szüleim erre se szólnak semmit. Anyu megfőz neki, direkt amit ő kér. Akkor megyünk ha eszünk vagy wc. Ő mégis azt állítja, hogy depressziósan megy haza tőlünk, hogy a szüleim kikészítik őt, hogy ő ezt nem bírja. Velem van a baj és csak hazudik, vagy tényleg a szüleim?
2011. aug. 24. 19:29
1 2
 11/12 szamóca.. ***** válasza:

ezt a sok erkölcscsősz szerencsétlen álszent barmot ezen az oldalon... ti valami robotok lehettek, mert a valóságban nem léteztek. vagy csak más szemében a szálkát esete forog fenn?

na nem baj, addig jó míg nagy a szátok, különben kin röhögnék ennyit?:D

2011. aug. 24. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ezt SZOPTAD! Szó szerint, ha jól tévedek. :D
2011. aug. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!