Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam ezt az okot szakításnak?
miért mit tudsz csinálni? nem fogadod el? és akkor mi lesz?
kifogás szaga van, de valójában nem kell azt megindokolni. szakított, és kész.
Ott aludt...
Ha volt szex, akkor megkapta amit akart, és tovább áll.
Ha nem volt szex, akkor azért szakított, mert ő úgy gondolta, hogy már épp aktuális lenne végigpróbálnotok a kámaszútrát.
Szerintem kérj tőle bocsánatot, hogy 15 évesen még a szüleiddel laksz, és kinya.lták a seggét, én se értem, hogy képzelhetted, de tényleg...
Ne sírj utána, nem érdemes, örülj, hogy hamar megszabadulsz egy ilyen kis pötstől, és nem pazaroltál rá több időt.
Jaaa, hogy már megvolt a szex, ötször is, három hét után.
A tinirib.ancok így szoktak járni, és erre valók: párszor megkeféled, és ha meguntad, akkor dobod, nem érdemes vele több időt tölteni.
Szerintem kifejezetten dicséretes, hogy képes volt ennyit utazni egy jó kis szaftos pi.náért, és nem te utaztál hozzá.
Most mindegy, hogy elfogadod vagy nem, mert már szakított, tehát VÉGE...
Szerintem tedd túl magad rajta... Majd jön egy rendesebb srác, akivel jól kijöttök majd... Fel a fejjel, jön már a következő vonat, csak még nem látszik...
Ahogy az utolsó mondja...fel a fejjel, eldicsekszel a suliban első nap, hogy már keféltél, ott is aludhatott, és már az első héten többször is megkapott.
Annyi udvarlód lesz egyből, csak győzzed őket hátrakísérni a WC-be, és bemutatni a vadiúj tudományod.
Amennyiben sokan tudják rólad, hogy már rendberaktak, és ilyen hamar el is használtak, úgy neked már pletykálni se kell, lesz aki megteszi helyetted.
Biztos nagyon népszerű leszel a fiúk között szeptembertől, nincs miért aggódnod.
Fel a fejjel, most ez a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!