Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álljak neki a szakításnak? Olyan bonyolultnak érzem.
A helyzet az, hogy másfél hónapja járunk. Eljutottam arra a pontra, amikor rájöttem, bármennyire is szeretném, ez nem az a kapcsolat, amire vágytam. Rendes srácról beszélünk, de annyi mindenben nem passzolunk, ami az együtt töltött idő alatt derült ki, hogy kár áltatnom magam, nem fog működni.
Úgy érzem felesleges húzni az időt, túl kevés idő egy élet, hogy tovább húzzuk feleslegesen egymás drága idejét.
Mára megbeszéltük, hogy náluk töltöm az éjszakát, de én szakítani szeretnék vele. Hogy tegyem? Ha hív, mielőtt jönne értem mondjam neki, hogy beszélni szeretnék vele? Vagy egyszerűen, ha idejön, hívjam be, és beszéljük meg?
Hogy lehet ezt kíméletesen megoldani?
Segítsetek kérlek, beleőrülök!
22/L
Ülj le, nézz mélyen a szemébe és mondd el neki, hogy átértékelted a kapcsolatotokat, és nem megy kettőtök között.
Értékelni fogja, hogy nem sunyítasz, hanem szemtől szemben megbeszéled vele.
És felemelt fejjel távozz. Nyugodtan sírj, de a becsületedet tartsd meg. Közben egy két mosolyt megeresztetsz felé :)
Nem kívánok sok sikert... Mert ezt nem lehet elrontani.
Sajnálom hogy így alakult köztetek.
Nehéz dolog a szakítás, akár te mondod ki akár neked mondják.
De legalább őszinte vagy és személyesen akarod (az írásodból legalábbis azt vettem ki:))
Szerintem mond meg neki hogy beszélni akarsz vele egy fontos dologról. Így nem zúdítod rá ( egy fokkal jobb tudni hogy beszélni fogunk mint egy hirtelen kapott "pápá jobbat érdemelsz...")
Üljetek le, ugyanígy mond el neki hogy nem akarod álltatni, ne pazarolja az idejét keres
lemaradt:
*keresse meg az Igazit.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!