Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindennek ilyen bonyolultnak lennie?
Nagyon összetett történet , szóval próbálom lerövidíteni:)
Van egy srác nevezzük Xnek.
X pár napja mondogatta , hogy nagyon tetszem neki stb. Elmentünk egy társasággal este bulizni. Táncoltunk stb. Aztán amikor mentünk haza X megcsókolt, de én igazából nem is akartam annyira, mert hallottam dolgokat róla , hogy semelyik lányt nem veszi komolyan. De azért is mentem bele , mert annyira őszintének tűnt. Mondta , hoyg összejönne velem , de én a hallottak miatt elutasítottam. ( A baj az , hogy amiket hallottam róla azok biztos igazak. ) Lehetséges , hogy egy ilyen fiú beleszeressen valakibe ?
Jogosan érzem magamat szarul , mert nagyon nem vagyok az a lány , aki smárol mindenkivel , ő volt a 3...
Nem tudom most mi van . Mit csináljak ? Valószínűleg találkozom vele nem sokára , megint bulizni mennénk. Mit tegyek akkor , hogy kiderítsem , hogy most mi van ?
Elkell döntened, hogy érdemes- e vállalnod a kockázatát a hűtlenségnek és az esetleges csalódottságnak, avagy nem érdemes.
Megjegyzés: egy hűtlen típusú srácot/ férfit is lehet kezelni, nem kell egyből kezelhetetlennek gondolni az ilyen fajta fickókat, csak tudni kell a " használati útmutató "- jukat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!