Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már majdnem 3 hete nem tudok róla semmit, nem keres engem, nem ír! Szakításnak vehetem?
23 éves lány vagyok. Ez lett volna első kapcsolatom, de mondhatni, hogy tönkrement... csak tudnám mitől!
Már majdnem 3 hete nemtudok róla semmit, nem keres engem, nem ír! Ha írok is neki vmit, akkor nem válaszol :( Se szó, se beszéd, lelépett! :(
Esetleg csak "arra" kellettem volna neki? De hát még csak meg sem történt...
Tényleg nem értem őt! Talán túl hamar beleéltem magam a dolgokba és én koppantam a legnagyobbat! :(
Szerintetek felkeres még valaha is engem vagy neki csak ennyi volt???
ez nagyon fura
attól függ mi történt előtte, mielőtt lelépett
Jártam már én is ebben a cipőben, pontosan 23 évesen és az 1. kapcsolatomban. Hogy mindez miért történt? Mert berezelt, hogy szeretem és ő meg nem annyira, mint én őt. Sok olyan pasi van, aki egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal, hogy vkinek a mindene, odáig van érte, ezért inkább lelép. Felejtsd el, csak kihasznált!
Amúgy mióta voltatok együtt? Nem volt nézeteltérés köztetek? Távkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!