Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van egy kapcsolatnak vege? Es miert?
Sokat veszekedunk az utobbi idoben de csak akkor ha nem vagyunk egyutt, mikor talalkozunk akkor minden jo,
Legtobb veszekedesunk abbol szarmazik ha nem veszi fel a telefont vagy ha nem hiv, es azt utalom ha nem all ki mellettem peldaul ha az apja nem engedi hozzam akkor nem is jon, sot mivel az apja utal engem nem engedi h egyutt legyunk arra kenyszerultunk h titokba jarjunk, osszesen 3es fel honapot jartunk titokban, de minden masodik heten kiderult. O 20 eves en 18.
es ami bant engem az hogy az apja miatt 2szer szakitott, de mindig visszafogadtam, es a sok vita miatt ma mar azt se tudom mit erzek, es hogy mit akarok. 2 eve vagyunk egyutt.
Mikor?Amikor mindketten megegyeznek, hogy vége. Esetleg, ez a rosszabb, amikor az egyik fél közli a másikkal, hogy vége.
Miért?Nagyon választ írhatnák a miért-re:Elmúlt a szerelem, talált mást, megcsalta, nagy a távolság, sok a vita, stb.
L, 18
Bocsi, amikor írtam a választ még te nem bővítetted ki a kérdésed.
Saját tapasztalat:Januárban szakítottam azzal a pasimmal, akinek a szülei utáltak engem, pedig semmi okuk nem volt. Ha nem engedték, nem találkoztunk, bár ő 17 éves volt. Szerintem egy 20 évesnek, ha szereti a párját mellette kellene kiállni, de úgy, hogy azzal a szülőket sem bántja meg, szóval az aranyközép út megtalálása.
Beszélj a barátoddal, esetleg ismerkedj meg jobban a szüleivel.
L, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!