Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége egy kapcsolatnak és azért is belém rúg még 1x. Miért? 23/f
Vége egy több éves kapcsolatnak 1 hónapja és ma újra beszéltünk neten (nem én kerestem) és azért rámirt hogy megkérdezze hogy vagyok és közölje hogy milyen jó az új kapcsolata , mennyivel jobb mint én magyarul mindenben sokkal jobb mint velem volt.
Én el is hiszem hogy biztosan újra szerelmes és biztosan jobb mint velem stb vagyis ezt nem azért irja mert még mindig engem szeret . Csak az érdekel hogy miért rúg belém még 1et amikor én is élem azóta az életem (nemvagyok kapcsolatban) csak úgy simán van 1-2 lány sex semmi több de mégsem kontráztam neki vissza amikor elkezdett dicsekedni hogy neki kije van és milyen isten Ő.
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ... 23 éves vagy. Több évig voltál vele kapcsolatban, és azóta is akadtak csajok... és nem veszed észre, hogy azért csinálja,mert még érdekled?
Poén...
Mármint mi poén?
nemtudom hogy ha valaminek vége van és ! végleg vége ! akkor miért kell beszélni vagy keresni a másikat?
ez a kérdésem hogy vége és "megvan neki az a srác akibe bele tud szeretni" akkor miért kell még 1x belémrugni hogy ezeket közölje hogy az új srác az isten én meg egy senki vagyok?
miért nem tartja magában? Én se irtam neki és vertem nagy dobra hogy "ezzal azzal amazzal voltam és Sokkal jobb volt velük" mint a volt bnömmel.
akkor se irtam amikor istenitette az új barátját mert én úgyérzem hogy kezdek túl lenni ezen a volt kapcsolaton lelikileg de most ez megint hidegzuhany volt nekem ....
magyarul az Jó megoldás ha törlöm mindenhonnan hogy tutira mennyek és sehol se tudjon rámirni és ha netán telefonon hivna arra meg nem reagálok?
vagy had lássa hogy pl skype on vagy Facebook on fentvagyok és ha netán rámirna akkor nem válaszolok.
nagyduma :D köszönöm mentek a + ok :)
de amúgy az a baj hogy valóban túl lépet rajtam és 2 ön közt én viseltem nehezebben szóval nemhiszem hogy érdeklem már...
de 1 tuti nekem ő soha nem kellene már szóval féreértél ne essen eddig attól féltem mivel ez egy hosszú kapcsolat volt hogy a kutyának se kellek és féltem a magánytól de vége és elkezdtem ide oda járni és van olyan hét amikor 2-3 lánnyal vagyok és jobban érzem magam mert csinos lányok és ezt a "nem kellek senkinek" felfogást kezdem leadni.
amúgy meg csak ezért csajozgatok énis 1.5 hónap ja mert nem akarok egyedül maradni amúgy ha lenne pici önbizalmam akkor addig nem nyulnék 1 lányhoz se hozzá ameddig totálisan ki nem heverem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!