Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége egy kapcsolatnak és azért is belém rúg még 1x. Miért? 23/f
Figyelt kérdés
Vége egy több éves kapcsolatnak 1 hónapja és ma újra beszéltünk neten (nem én kerestem) és azért rámirt hogy megkérdezze hogy vagyok és közölje hogy milyen jó az új kapcsolata , mennyivel jobb mint én magyarul mindenben sokkal jobb mint velem volt.
Én el is hiszem hogy biztosan újra szerelmes és biztosan jobb mint velem stb vagyis ezt nem azért irja mert még mindig engem szeret . Csak az érdekel hogy miért rúg belém még 1et amikor én is élem azóta az életem (nemvagyok kapcsolatban) csak úgy simán van 1-2 lány sex semmi több de mégsem kontráztam neki vissza amikor elkezdett dicsekedni hogy neki kije van és milyen isten Ő.
2011. júl. 23. 02:06
11/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy szánalmas, visszavághatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!