Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életkor - miért csak az számít elfogadható kapcsolatnak, ahol a felek egyidősek, vagy a fiú 1-3 évvel idősebb? Milyen tapasztalataitok vannak ettől eltérő felállásokról?
Csak az lenne az elfogadható??
Én rengeteg olyan párt ismerek, akik eltérnek ettől! Itt van rögtön a 20 éves Öcsém, és az ő 30 éves kedvese! 3 éve vannak együtt, és imádják egymást! Idén költöztek külön tőlünk.
Általában akkor van a baj, ha az egyik fél már meg akar állapodni míg a másik még élni szeretne.
Pl. egy 20 és egy 30 éves ember közötti kapcsolatot ha megnézel, akkor a 30 éves már lehet, hogy megállapodna a 20 éves meg még lehet hogy egyetemre jár.
Plusz a gondolkodásmódjuk sem egyezik. Max. 3-5 év elfogadható az én nézőpontom szerint.
2. vagyok
Akkor én nagyon ciki és éretlen vagyok, mert nő létemre én vagyok az idősebb a kapcsolatunkban (igaz, h csak fél évvel).
De tudod mit, vállalom, mert nekünk jóóóóó és boldogok vagyunk!!!!!24/L
Jaaa, és még annyi, h ezt embere válogatja! Öcsém 20 évesen elvenné a lányt, de a lány még várna vele!!
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!