Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életkor - miért csak az számít elfogadható kapcsolatnak, ahol a felek egyidősek, vagy a fiú 1-3 évvel idősebb? Milyen tapasztalataitok vannak ettől eltérő felállásokról?
Imádom, h nem ismerjük egymást, és rögtön véleményt mondtok a másikról, és nem a kérdésről!!
Teljesen igazad van kedves kérdező!! Ne foglalkozz az ilyen sztereotípiákkal!!!
Csak magatokkal foglalkozzatok, és legyetek nagyon-nagyon boldogok!!
3. válaszadó szerint tehát erkölcstelen , csak nem annyira, mint a felhozott szép példa? Vagy csak azt akartad mondani, hogy manapság már nagyobb problémák vannak, ezért ilyen hagyomány nem számít? :)
Szerintem senki nem osztott senkit, a 4. válaszadó azt írta, úgy hallotta.
Köszi a jókívánságot! :)
Arra gondoltam, h a 20 éves fiú és 30 éves lánynál gondot okoz a családalapítás, a különböző gondolkodásmód.
Miből gondolod?? Náluk nem okoz gondot!!!
Előző vagyok.
Bocsi, nem akarok kötekedni, meg vitatkozni, csak elég pocsék napom volt, meg a havim is várható holnapra, szóval nyűgös vagyok!!!
Nem általánosítottam. Ha az egészet elolvastad rájöhettél.
Általában ez szokott problémát jelenteni... de ez nem egyenlő azzal, hogy mindenkinél gondot jelent.
Tudok olyan esetről, amikor a 27 éves lány azt mondta a 23 éves egyetemista haveromnak, hogy vagy elveszel vagy szakítok. Szakítottak. :)
Ezért írtam. De ez csak egy ellenpélda. Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!