Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el a szexéhes páromat?
3 éve vagyunk együtt. Engem nagyon zavar az hogy felkelünk már szexelni akar. Elmegyek/elmegy valahová szexelni akar. Megjövök/megjön valahonnan szexelni akar. Lefekvés előtt szexelni akar... Nem tudom hogyan utasíthatnám el. Ezerszer mondtam neki hogy most ne.. Én nem vagyok ennyire szexéhes de mindig bepróbálkozik :/
20/L
Jaj, ez a "fáj a fejem" annyira lerágott csont már!!! Amelyik pasi bedől neki, meg is érdemli! Szerintem akkor keress más párt ha neked ez így sok, a sok visszautasítás egy idő után úgyis megbosszulja magát. ;)
29/F
Hányingerem van.
Ebből amúgy szakítás lesz. Volt egy ismerős, hamar összeházasodtak a férfi mondjuk csak napi 1x akart du.gni, minden este, de a nőnek ez is sok volt, 3 hónap után elváltak.
ha nem bírod a tempót, érdemes elgondolkozni azon, h nem vagytok ilyen téren összeillők.
ha ez fontos része a kapcsolatotoknak, akkor ebből komoly gond lesz előbb utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!