Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan utasítsam el a szexéhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el a szexéhes páromat?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Engem nagyon zavar az hogy felkelünk már szexelni akar. Elmegyek/elmegy valahová szexelni akar. Megjövök/megjön valahonnan szexelni akar. Lefekvés előtt szexelni akar... Nem tudom hogyan utasíthatnám el. Ezerszer mondtam neki hogy most ne.. Én nem vagyok ennyire szexéhes de mindig bepróbálkozik :/

20/L

2011. aug. 23. 20:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Fáj a fejem ;)
2011. aug. 23. 20:38
 2/21 anonim ***** válasza:
Hahaha... ez jó volt! :D
2011. aug. 23. 20:42
 3/21 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg ki meri mondani. Ha meg idegesít, hogy mindig szól, amikor szeretné, akkor nem illetek össze.
2011. aug. 23. 20:43
 4/21 anonim ***** válasza:

Jaj, ez a "fáj a fejem" annyira lerágott csont már!!! Amelyik pasi bedől neki, meg is érdemli! Szerintem akkor keress más párt ha neked ez így sok, a sok visszautasítás egy idő után úgyis megbosszulja magát. ;)

29/F

2011. aug. 23. 20:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hányingerem van.

Ebből amúgy szakítás lesz. Volt egy ismerős, hamar összeházasodtak a férfi mondjuk csak napi 1x akart du.gni, minden este, de a nőnek ez is sok volt, 3 hónap után elváltak.

2011. aug. 23. 20:44
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb megoldás leülni, és megbeszélni az ilyen dolgokat. Ha utána sem változik a helyzet, akkor viszont érdemes inkább keresni valakit, akivel hasonlóbbak az igények, mert ez így egyik félnek sem jó. Én nemrég pont fordított helyzetben voltam a barátnőmmel. Leültünk, elmondtam a problémám, ő megértette. Azóta sokkal jobban figyelünk a másik igényeire, és tök jól működik a kapcsolatunk. Remélem tudtam segíteni. 18/F
2011. aug. 23. 20:45
 7/21 anonim ***** válasza:
Az en parom is szexehes, de engem nem zavar. Elvezed vele elegge a szexet?
2011. aug. 23. 20:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

ha nem bírod a tempót, érdemes elgondolkozni azon, h nem vagytok ilyen téren összeillők.

ha ez fontos része a kapcsolatotoknak, akkor ebből komoly gond lesz előbb utóbb.

2011. aug. 23. 20:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
ha mindig elutasítod akkor szinte sosincs szex, szóval jogos hogy mindig szeretne. de vajon mi lenne akkor ha szexelnél vele?
2011. aug. 23. 20:48
 10/21 anonim ***** válasza:
ha néha igent mondanál akkor lehet,hogy nem probálná folyton erőltetni.
2011. aug. 23. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!