Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan utasítsam el?
Sok-sok ember ír facebookon, hogy mennyire rég látott, meg jó lenne beszélni, de én átlátok a szitán, ők is kijönnének külföldre, és a szállás miatt kuncsorognak. Legfőképp olyanok, akivel egy osztályba jártunk, de kb 10 szót nem beszéltünk. Hogyan koptassam le őket?
Jó ismerősöknek természetesen adok szállást, de ilyeneknek nem. Hogyan koptassam le őket?
köszi, de én nem ez a tipus vagyok
szeretném neki megmondani, írhattok példákat burkolt formában is, de bunkó stílust is szivesen meghalgatok
kösz
"szia, éppen csótányirtás van nálam. akarsz jönni?"
"menj a p*csába"
kösz a válaszokat, nagyon jók!
jöhet még válasz
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Mondd meg nekik az igazat, minden másra tudnak majd válaszolni, de erre biztos nem :D És békén is hagynak egy életre.
Ne érdekeljen, hogy mit gondolnak, mert semmit sem tettek érted, és úgysem függsz tőlük.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!