Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el, hogy ne menjen tönkre a barátságunk?
Figyelt kérdés
Egy koliban lakunk a sráccal, szinte minden nap találkozunk. Nagyon jó barátok vagyunk szeptember óta, rengeteget marháskodunk együtt, megbeszélünk mindent, segítünk egymásnak. Nem rég azt mondta, hogy belém szeretett, és szeretne járni velem. Akármilyen jóban is vagyunk, ez nekem hirtelen jött, eszembe se jutott, hogy ebből párkapcsolat legyen. Mondtam, hogy kérek egy kis időt, múlt héten volt tavaszi szünet, hazajöttünk mindketten a koliból, megbeszéltük, hogy a szünetben majd átgondolom. Holnap megyek vissza, akkor fogunk találkozni. A gond az, hogy nekem ő csak egy nagyon jó barát, nem akarok tőle semmi mást, ebben biztos vagyok. De félek, hogy ha ezt így elmondom neki, azzal tönkretenném a barátságunkat, és nem akarom elveszíteni. Mit mondjak?2010. ápr. 5. 11:38
1/6 anonim válasza:
Mondd neki, hogy fontosabb számodra a barátsága és nem szeretnéd ezt tönkretenni egy párkapcsolattal, félsz hogy nem akar többé a barátod lenni, pedig barátként nagyon nagy szükséged van rá.
L18
2/6 anonim válasza:
koleszban általában csak lányok vannak vagy csak srácok, nem? vagy rosszul tudom?
3/6 anonim válasza:
És itt kezdődnek a bajok,énis csak ugyanezt tudom neked ajánlani amit az előttem szoló mondott viszont ha te csak barátként kedveled ő meg szerelmes beléd annak nem lesz jó vége.Ő majd lehet ki használja az alkalmat,elcsábit.Lehet jobb döntés lenne ha véget vetnétek a barátságnak,mert az ien barátságok nem is igazi barátságok.....
4/6 A kérdező kommentje:
12:06, nem, a miénkben fiúk és lányok vegyesen vannak.
2010. ápr. 5. 12:15
5/6 anonim válasza:
Nehéz ügy... de mivel egy kapcsolathoz két ember kell, nélküled nem fog menni a dolog. Mivel te nem akarsz többet, az a legtisztább út, ha ezt elmondod neki, mert ez így tisztességes. Ne hülyítsed és ne hitegesd, hogy majd-majd...
Túl fogja tenni magát rajta, sőt, hálás lesz, amiért normálisan reagáltál, még ha nem is azt az eredményt hozta a dolog, amit várt.
Inkább próbáld összehozni egy másik lánnyal, akkor két legyet ütsz egy csapásra.
6/6 anonim válasza:
Sajnálatos hír, átéltem hasonlót. Nagyon kemény küzdelemmel, és hosszú idővel lettünk újra olyan jó barátok mint előtte. Már tudom, hogy nem belém szerelmes, én sose voltam belé, csak vonzódtam hozzá. Mindenesetre fél-1 év kellett, hogy rendezzük. Azóta nagyon barátilag nagyon ragaszkodunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!