Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az önbizalom fejlesztésének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az önbizalom fejlesztésének leggyorsabb és leghatékonyabb módja fiukáknál a csajozás céljából?!

Figyelt kérdés
GYÚRÁS, MI?!
2011. aug. 23. 19:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Figyelj ha én félénk vagyok és örökölöm a pénzt nah akkor mi van? és ha egy szőke pics@ meg látja a pénzem a házam autó, stb biztos ott marad mert nem kell dolgozni egész nap shoppingolhat az lehet hogy nem szeret de ezt nem kérdezted :DDDD
2011. aug. 23. 20:25
 12/32 anonim ***** válasza:
be szólhatsz kapásból de a sport igen is jó! a sport körülbelül mindenre gyógyír! ha lemész a terembe, befekszel a rúd alá és kinyomsz fekve 40kg-ot, pár hónap múlva kinyomsz 50kg-ot. mivel érted el a változást? az akaratoddal, a kitartásoddal. érted?!
2011. aug. 23. 20:26
 13/32 A kérdező kommentje:
10et nem birok kinyomni ruddal együtt.
2011. aug. 23. 20:27
 14/32 anonim ***** válasza:
én 30at már kibírok.:) tanév végére a 60nak már mennie kéne. 14F
2011. aug. 23. 20:32
 15/32 A kérdező kommentje:
majd remélem 16 éves korodra szétrepedsz.
2011. aug. 23. 20:32
 16/32 anonim ***** válasza:
Akkor siránkozzál itt és ne tegyél semmit. Az a legjobb, ha gép előtt ülsz és próbálsz megoldást találni... Vagy kimész az utcára és vadidegen emberek leszólítasz eleinte, hogy mi merre meg mennyi az idő gyakorolva a kommunikációt, majd, ha megy, akkor csajokkal is eljátszod ezt. Tuti, hogy el fognak hajtani az elején, de meglátod, hogy mi a kudarc és onnan már csak felfelé vezet az út. A másik megoldás, ha sportolni kezdesz.
2011. aug. 23. 20:33
 17/32 anonim ***** válasza:

El vagy tájolva am, ami a konditermet illeti kispajtás:D

Jobb is az, ha csak otthon vered a brét.

2011. aug. 23. 20:34
 18/32 A kérdező kommentje:
siofokon voltam hétvégén, leszolitottam egy csomo lányt, egy este két lányt is kisérgettem, egyik a barátnöit kereste, másiknak meg a taxiállomást mutattam meg.csak hát aki csunya annak semmi esélye
2011. aug. 23. 20:35
 19/32 anonim ***** válasza:
Annak sincs semmi esélye, hogy itt siránkozol. Ha csúnya vagy, akkor tegyél ellene sporttal, hogy legalább a tested legyen elfogadható.
2011. aug. 23. 20:36
 20/32 A kérdező kommentje:
most hiába küldenék ide képet magamrol, ugyis elmondaná mindenki, hogy nem vagyok ronda, de hát a valoságban mégis más a helyzet
2011. aug. 23. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!