Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki mondana valami észhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana valami észhez térítőt? Teljesen idiótának érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés

Szóval tudom, tök hülyeség, nem kell külön elmondani, de nekem az a "bajom" van, hogy szeretem a facebookot, és mikor regisztráltam, és láttam hogy van ilyen ki kivel jár párkapcsolati izé, tökre vártam, hogy majd én is világgá kürtölhessem, hogy ki a pasim, ha lesz. Összejöttem egy sráccal, de ő meg paranoiás, és azt mondta nem rakja ki, mert senkinek semmi köze hozzá. Tudom, hogy ez oké, meg hogy 20 évesen ezer más értelmesebb problémám is lehetne, de én ezen komolyan képes vagyok szomorkodni, hogy nem rak ki. XD Annyira szánalmasnak érzem magam, hogy ez bánt, mert mindenki más idősebb-fiatalabb ismerősöm kirakta, és tőlük nem merek ilyet kérdezni, mert hülyének néznének, de itt úgyis névtelenség van... Szóval valaki nem tudna adni vmi "észhez térítős pofon"-választ hogy ne legyek ezen leakadva?

20L

2011. aug. 23. 11:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
MEg mondjuk az sem mind1, h ő mennyit fészbúkozik...ha keveset vagy egyeltalán nem, akkor érthető, hogy hülyeségnek gondolja... Mi a barátommal elég sokat lógunk fent, nem is volt kérdés, hogy átírjuk-e...
2011. aug. 23. 13:43
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm nem akarta h névszerint kint legyen kapcsolatban, mert még az anyja is ismerőse, akinek még nem mutatittbe, ezért csak simán kint van az adatlapunkon, hogy kapcsolatban, név nélkül.
2011. aug. 23. 14:21
 23/31 A kérdező kommentje:

Ő nem egy közlékeny típus, alapjáraton nem beszél semmiről, így az, hogy rólam nem beszél, csak olyan mellékes, másról se beszél. Tényleg semmiről, csak ha rákérdezek. A paranoiája a munkája miatt van, nem viccből mondja.

Azért kösz a válaszokat, bölcsebb nem lettem tőle, továbbra is próbálok úgy tenni majd, mintha nem zavarna, csak mégis... :D

2011. aug. 24. 01:02
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki, hogy nem kapcsolták még ki az áramot.
2011. aug. 24. 02:08
 25/31 anonim ***** válasza:
50%
én elhiszem, hogy nagyon csokis a barátod.
2011. aug. 24. 02:08
 26/31 anonim ***** válasza:
Istenem de szerencsés vagy, hogy neked ez a legnagyobb problémád.
2011. aug. 25. 22:24
 27/31 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan párt/párokat akik nem rakták ki... és?
2011. aug. 25. 22:24
 28/31 Softness ***** válasza:
iagz nem mondta, de tudom, hogy nekem is csak azért rakta ki a pasim, mert tudja, hogy rosszul esne ha nem, nem tudok mit mondtani, fogadd el a dolgot, vagy hisztizd ki, nem tudom milyen típusúak vagytok, én mindent ki tudok hisztizni :D
2011. aug. 25. 22:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem az interneten kell élni. Facebook kizárólag az egoról szól. Teljes agymosás. Nem leszel tőle több, inkább kevesebb. Töröld magad inkább.
2011. aug. 25. 22:45
 30/31 anonim ***** válasza:

Én a volt barátnőmmel a mai napig még csak ismerősök se vagyunk facebookon :) Mert annyira nem érdekel, nemhogy ki kivel kavar. Ez mindenkinek tökre a magánügye.

De járj túl az eszén... Rakj ki egy közös képet a profilodra és taggeld be. Ennyi. Mindenki tudni fogja, hogy vele vagy együtt, de mégse lesz kiírva. ;) És kérd meg erre őt is.

2011. aug. 25. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!