Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki mondana valami észhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana valami észhez térítőt? Teljesen idiótának érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés

Szóval tudom, tök hülyeség, nem kell külön elmondani, de nekem az a "bajom" van, hogy szeretem a facebookot, és mikor regisztráltam, és láttam hogy van ilyen ki kivel jár párkapcsolati izé, tökre vártam, hogy majd én is világgá kürtölhessem, hogy ki a pasim, ha lesz. Összejöttem egy sráccal, de ő meg paranoiás, és azt mondta nem rakja ki, mert senkinek semmi köze hozzá. Tudom, hogy ez oké, meg hogy 20 évesen ezer más értelmesebb problémám is lehetne, de én ezen komolyan képes vagyok szomorkodni, hogy nem rak ki. XD Annyira szánalmasnak érzem magam, hogy ez bánt, mert mindenki más idősebb-fiatalabb ismerősöm kirakta, és tőlük nem merek ilyet kérdezni, mert hülyének néznének, de itt úgyis névtelenség van... Szóval valaki nem tudna adni vmi "észhez térítős pofon"-választ hogy ne legyek ezen leakadva?

20L

2011. aug. 23. 11:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tényleg nem beszél rólad senkinek az szerintem gáz. Vigyázz nehogy másik lány legyen a dologban.
2011. aug. 23. 12:08
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy idióta. Én is hasonló problémával küzdök...szeretném h a pasim kirakná h kapcsolatban van. Velem. De hát én még nem kértem rá...és azt javaslom neked, hogy próbáld ezt a dolgot elfelejteni. Ne foglalkozz a facebook-kal. Én sem teszem. Ha mindig ezen agyalsz, totál kész leszel. A lányok már csak ilyenek. Ez nem arról szól, hogy mutogatni akarod, egyszerűen csak azt szeretnéd, ha felvállalna a külvilág előtt. Ez teljesen normális...
2011. aug. 23. 12:10
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ciki vagyok. Tényleg ő paranoiás, állandóan mindenben támadókat meg gyilkosokat lát. Engem valami olyan tipp érdekelne, amitől nem foglalkoztatna ez. Mert hiába fogom fel logikusan, hogy nem számít, gyakorlatilag mégis bánt. :D
2011. aug. 23. 12:10
 14/31 twinky ***** válasza:
16%
Te is egy egoista majom vagy, akinek meg mindig 1000x fontosabb a sajat lelki boldogsaga, amint a baratode. Gratulalok. A parkapcsolat nem CSAK rolad szol. Azt meg, hogy vallaljon fel teged, beszeljetek meg!
2011. aug. 23. 12:11
 15/31 A kérdező kommentje:

12:11

Miért is? Ő nem akarta, tehát nem lett kirakva... Azaz a saját akaratom lett perpill elnyomva. Erre keresek valami megoldást, erre az idióta helyzetre, hogy ez engem ne zavarjon.

2011. aug. 23. 12:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom..talán az lenne a legjobb megoldás, ha törölnéd magad facebookról. Persze hülye egy tanács, én se tenném..de legalább akkor nem foglalkoznál ezzel. Amíg nem voltak ien közösségi oldalak, addig sokkal nyugisabb volt minden..ha jártál vkivel, nem kellett azon agyalni, hogy uhh nem vállal fel, ha nem rakja ki face-ra..ez egy állandó szar probléma. Én is fel akarom vetni az ötletet a barátomnak, de vhogy nem merem...
2011. aug. 23. 12:16
 17/31 twinky ***** válasza:
100%

Azert, mert zavar, nem hagy nyugodni. El lettel nyomva, istenem. Nagy tragedia, hogy fb-n nincs kint, hogy kivel jarsz. Es megint csak azt emlited, hogy te vagy elnyomva. A paranoia sokkal nagyobb problema, mint ami a kovetkezmenye. Nem gondolod, hogy ezt kellene elobb orvosolni?

Mondom, azt beszeld meg vele, hogy mi lenne a megoldas - gondolom, mar volt errol szo koztetek. Vegso megoldas a szakember. Valszeg tud segiteni a baratodon, vegso soron rajtad.

2011. aug. 23. 12:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, egyes.
2011. aug. 23. 12:52
 19/31 anonim ***** válasza:
Jaj...ahogy olvasom itt nem a facebook-ról van szó, hanem arról, hogy nem vállalja fel alapból sem a "való életben" Ez a probléma nem a facebook...a kapcsolat átírása csak egy módja annak, hogy valaki felvállalja a másikat mások előtt. És ha nem beszél rólad másoknak, rejteget stb. akkor ott már eleve gáz van, az meg, hogy azért nem írja át mert paranoiás, hááát...(szar kifogás) De lehet, hogy ha mondod neki, hogy te át szeretnéd írni és látja, hogy ez neked fontos, akkor bele fog menni...
2011. aug. 23. 13:07
 20/31 anonim ***** válasza:
Szakadj le a facebookról...Nem ott zajlik az élet. Lényeg, hogy boldogok legyetek és a pasidnak igaza van, senkinek semmi köze ahhoz, hogy együtt vagytok. Ez egy intim, magán dolog két ember között. Miért lenne jó, ha százvalahány ember tudna még róla? Attól még nem lenne jobb a kapcsolatotok. Max ha kiírnád, hogy újra szingli vagy kapnál egy csomó sajnálkozó(sok esetben álszent) kommentet. Kell ez neked? Segítene ez rajtad? Nem. Akkor meg mi a nyavalyának? Próbáld ki, hogy egy héten csak 4szer mész pl fel facebookra, ne legyél már ennyire kocka. Ez még rímelt is :P
2011. aug. 23. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!