Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor van egy kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van egy kapcsolatnak vege? Es miert?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kerek. koszonom elore is
2009. ápr. 16. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor lett vége, amikor nem tudtunk egymásnak semmit mondani, sehova nem mentünk kettesben. Csak azért hívott fel, hogy panaszkodjon piti dolgokról, mert más nem volt rá kíváncsi. Mellesleg 1,5 év után kiderült, hogy a lányok nem is jönnek be neki.
2009. ápr. 16. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy lett vége, hogy 3és fél hónapig voltunk együtt a bnőmmel, az 1 két hónapban minden jól ment, tökéletes volt, de a 3.ik hónap az nagyon rossz volt, se szex, se beszélgetés, csak együtt voltunk, sokat veszekedtünk, és elhidegültünk egymástól, vagy is ő tőlem, meg bizalom sem volt iránta, nem véletlenül, mert megcsalt, vagy is smárolt mással, és szakított, mondta hogy elege lett, és már nem szeretett az utóbbi időbe,és hát vége lett...
2009. ápr. 16. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen gyorsan történnek manapság a dolgok. 3 hónapba ti belesűrítettetek 3 évet. Nálam 3 hónap arra elég, hogy egyáltalán kibontakozzon a kapcsolat, ti meg már a szexet is meguntátok és elhidegültetek egymástól? Mindent elkapkod a tizenéves korosztály. 27/F
2009. ápr. 16. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

egyetértek az utolsóval. én most vagyok a második komoly kapcsolatomban, ami házasság is. Az első komoly barátommal azért lett vége, mert:

-hihetetlenül rossz volt a szex. Ő vette el a szüzességem, de nagyon fájt utána is, mikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy én vagyok a béna:-)

-anyuci pici fiacskája volt, aki még egy poharat sem tudott elmosni, a boltba be sem tette a lábát, és ha anyuka azt mondta, hogy a fű lila, akkor az úgy volt

-az anyja meg a bátyja utált engem, mert nem nyaltam a s.eggüket és nem jópofiztam velük. Ha nem volt kedvem beszélgetni, hát nem tettem csak azért mert ők elvárják

-sokszor volt olyan, hogy elment a haverjaival piálni és részeg volt, amit én utálok

-a legjobb haverja teljesen rám volt állva, az exem előtt sem titkolta, de ő soha nem állt ki mellettem, nekem kellett leállítanom

szóval sok minden volt az oka, de valami miatt ragaszkodtam hozzá, talán mert nem akartam egyedül lenni. Aztán megismerkedtem a férjemmel, aki teljesen más volt mint ő és amikor megtörtént az első csók, azonnal kiléptem a kapcsolatból.

2009. ápr. 16. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor már már jobban érzed magad nélküle mint vele.
2009. ápr. 16. 16:47
 6/8 anonim válasza:
Amikor már az egyik nem érzi azt a másik iránt amit az elején érzett!
2009. ápr. 16. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Sokat veszekedunk az utobbi idoben de csak akkor ha nem vagyunk egyutt, mikor talalkozunk akkor minden jo,

Legtobb veszekedesunk abbol szarmazik ha nem veszi fel a telefont vagy ha nem hiv, es azt utalom ha nem all ki mellettem peldaul ha az apja nem engedi hozzam akkor nem is jon, sot mivel az apja utal engem nem engedi h egyutt legyunk arra kenyszerultunk h titokba jarjunk, osszesen 3es fel honapot jartunk titokban, de minden masodik heten kiderult. O 20 eves en 18.

es ami bant engem az hogy az apja miatt 2szer szakitott, de mindig visszafogadtam, es a sok vita miatt ma mar azt se tudom mit erzek, es hogy mit akarok. 2 eve vagyunk egyutt.

2009. ápr. 16. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor, amikor az egyik érdeklődése a másikban egy kritikus szint alá süllyed.

A másik érdeklődésének szintjét rontják a kapcsolat működtetésében elkövetett hibák, és emelik a helyes lépések. Helyes lépések pl. új színt belevinni, közös élményeket létrehozni, intim módon kommunikálni, élvezetes szexuális aktusban résztvenni, egymást elfogadni, egymás iránt érdeklődni. Hibák pl. a fantáziátlanság, ismétlődés, ha mindent megtud rólad és kiismer, a túlzott kiszámíthatóság miatti unalom, a nem vonzó viselkedésformák (férfiaknál pl.: határozatlanság, magabiztosság hiánya, unatkozás, ambíció hiánya, nyafogás). Ha a férfi hibákat követ el, akkor vonzóságának mértéke a nő szemében csökken, előbb-utóbb a kapcsolat megromlott fázisba ér, erre az jellemző, hogy a nő sokat panaszkodik és veszekszik, és egyre több igénye lesz, egyre többet lelkizik és "gondolkodik", aztán egy ponton a kapcsolat felbomlik. Vagy nem kell hibákat elkövetni, elég, ha kiderülnek a férfiról a nő szemében az értékét csökkentő tények (pl. hogy alacsony beosztásban dolgozik, rosszul keres, vagy a lakása csak albérlet stb.)

2009. ápr. 17. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!