Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eldöntjük egy fiúval, hogy járunk mennyi idő mulva csókolózhatunk? L/14
Figyelt kérdés
Nem kell jönni azzal,hogy mennyek vixa barbizni meg ienek:DD nem csinálok semmi olyan ami még korai:D csak azt szeretném tudni ,hogy már rögtön az elso napon csókolózni lehet? és nyelveset mennyi idő mulva? aztis lehet rögtön?2011. aug. 21. 11:58
2/7 anonim válasza:
Mi összejöttünk, az első nap nyelves csókkal köszöntem el tőle. Eltolt, és mondta, hogy ez mé egy kicsit gyors. Aztán rám nézett és folytattuk:)
Teljesen egyénfüggő. Attól függ, mit éreztek. Akkor történik meg ez is, akárcsak a szex-amikor elég érettek vagytok rá.
Sok sikert, ha viszont úgy érzed itt az ideje, ne visszakozz!:)
F/16
3/7 anonim válasza:
Egyelőre nincs rá törvény, szóval amikor ti szeretnétek. Haladjatok a saját tempótokban. Érezni fogod. ;)
4/7 anonim válasza:
menjé vissza barbizni :) aztán ha már a vissza-t sz-szel írod akkor jó :) és am is gyakorolhatsz kennel is ő élvezi :P
5/7 anonim válasza:
Szerintem a csók a pecsét arra, hogy összejöttetek. Én nagyon gáznak tartanám ha az első nap nem esnének túl az első csókon. Fiú részéről töketlenség ha nem mer csókolni, lány részéről meg félénkség, ami egy darabig elmegy, de allergiás vagyok rá ha folyton parázik.
17/f
6/7 DakotaDamon válasza:
Az előző barátommal, mikor kimondtuk, hogy járjunk, még nem csókolóztam, nem is tudom, mennyivel után csókolóztunk. :D A mostanival... Még az előtt csókolóztunk, hogy jártunk volna. :)
7/7 anonim válasza:
am. meg ez is baj hogy van ilyen szaros oldal és sok mindent másra bízol ahelyett hogy magától jönne a dolog ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!