Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok beszélgetnétek egy fiúval több hónapon keresztül, facebook üziben, ha nem akarnátok tőlé semmit?
Figyelt kérdés
2x láttuk egymást, egyszer amikor összehaverkodtam vele, egyszer meg amikor randiztunk. (semmi extra nem volt, csak baráti (szerintem legalábbis)) Lehet ebből valami?2011. aug. 21. 11:57
12/17 anonim válasza:
Az lehet, de a barátságokból lesznek a legnagyobb szerelmek nem?
Nem. A szerelem jön magától, nem a barátság érleli. Ha barátok beleszeretnek egymásba, ott már a kezdetektől volt valami szikra. Ha valakiben nem fog meg azonnal valami, akkor az nem alakul ki később.
13/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom mit akar, egyszerűen nem igazodok ki rajta, lehet, hogy csak én vagyok túl vak és tapasztalatlan ehhez, de komolyan mondom, egyszer mintha ő is érezne valamit egyszer meg mint ha csak barátok lennénk. Szerintetek ha hajlandó velem eljönni kettesben valahova, ahova egyébként fiúval nem menne, akkor az már elég jel nem?
2011. aug. 23. 16:36
15/17 anonim válasza:
Beszélgetnék hát.
Nem barátságból lesz szerelem, legalábbis én nem hiszek benne, nálam még soha nem alakult úgy.
16/17 anonim válasza:
Szerintetek ha hajlandó velem eljönni kettesben valahova, ahova egyébként fiúval nem menne, akkor az már elég jel nem?
Még az sem garantál semmit. Én is sok fiúval belementem már találkozóba kettesben, de nem nem fogtak meg annyira, hogy újra találkozni akarjak velük. Hívd el randizni, aztán vagy-vagy.
17/17 anonim válasza:
persze. én már beszélgettem 2-3 hónapon át is, jó barátok lettünk,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!