Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok beszélgetnétek egy fiúval több hónapon keresztül, facebook üziben, ha nem akarnátok tőlé semmit?
Figyelt kérdés
2x láttuk egymást, egyszer amikor összehaverkodtam vele, egyszer meg amikor randiztunk. (semmi extra nem volt, csak baráti (szerintem legalábbis)) Lehet ebből valami?2011. aug. 21. 11:57
1/17 anonim válasza:
persze hogy beszélgetnék. valószínűleg havernak/barátnak tekint.
2/17 anonim válasza:
Hát van akinek a Facebook semmit sem jelent. Nem kellene a Facebookot halál komolyan venni! Az életben nem a Facebookos, hanem az élő kapcsolatok számítanak igazán!
3/17 anonim válasza:
Igen, a barátok legalább olyan fontosak mint a pár, és időt áldoz rájuk, tesz értük az ember. Ez nem azt jelenti rögtön hogy szerelmes is.
4/17 A kérdező kommentje:
Az lehet, de a barátságokból lesznek a legnagyobb szerelmek nem? Én nagyon szeretném a dolgot, szóval csak rajta múlik minden, én lépni fogok, hívom majd mindenhova és majd csak alakul valami.
2011. aug. 21. 12:26
5/17 anonim válasza:
nem vagyok lány de a válasz biztosan igen!
7/17 anonim válasza:
teljesen félreértettem a kérdést. nem, nem beszélgetnék vele több hónapon keresztül, ha nem akarnék semmit és igen, lehet belőle valami.
8/17 anonim válasza:
Persze,hogy beszélgetnék. Beszélgettem és beszélgetek is valakivel 1,5 éve pedig párom is van. Létezik barátság is...vagy legalábbis haverság. Én szeretem minél több emberrel ápolni a kapcsolatot,mert az jó. Nem kell ehhez semmi "hátsó" szándék.
9/17 anonim válasza:
Persze, miért ne? Egyébként ha akart volna tőled valamit, arra már erősen célzott volna.
10/17 A kérdező kommentje:
Én se céloztam rá, pedig én is többet szeretnék a barátságnál, akkor ő mért célzott volna, főleg ha lehet, hogy az első lennék neki ?
2011. aug. 23. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!