Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihagyok egy temetést a barátnőmért az megérthető?
sajnos nem érthető meg. én legalábbis nem érteném meg.
szóval... találj ki valami indokot, mondjuk hogy beteg vagy. elég szomorú, hogy a barátnőd nem érti meg, hogy temetés, én valószínűleg el is mennék veled, és utána indulhatnánk a Balatonra. értem én, hogy jó nő és húha, de ha egy ilyenért berág, akkor amúgy sem lesz veled sokáig. na, egy szó mint száz, valami elfogadható kifogást keress, mert az, hogy nyaralni mész, az nem az:)
Ha úgy gondolod, hogy ettől rossz pontot kapsz a csajodtól, az már régen rossz.
A csaj se normális hogy ilyet kér tőled.
Az egy dolog hogy mennyire jó nő meg első meg stb.. de azért ennyire papucsnak lenni... Semmire nem mondasz neki nemet? Mindent az ő kedve szerint csinálsz gondolom.
A családod felé pedig nagyon nagy parasztság lesz ha nem mész el a temetésre. ÉS a barátnődet se fogják jobban szeretni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!