Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihagyok egy temetést a barátnőmért az megérthető?
Senki se szeret temetésre járni,nem azért megy az ember. Mivel családtagodról van szó,igen is meg kell jelenni!!! Szép kis barátnőd lehet,ha rágja a füled,hogy vidd el inkább a Balcsira. Nem lehetne máskor mennetek???? Azért választanád inkább a bnőd mert fú de jó csaj????????
Én biztos nem érteném meg!!! Felháborítana!!!
Hm, azt hittem 17 körül vagy.
Korod szerint felnőtt vagy, gyakorlatilag meg...? Egy felnőtt kapcsolat nem ebből áll, amit te itt leírtál. Nincs "rossz pont", és nincs "rágja a fülem". Mi ez, általános iskola, hogy fekete pontot kapsz, vagy Tesco pontgyűjtő akció...?
Azt csinálsz, amit akarsz, de ha most így kezeled a konfliktusokat, akkor nem jósolok nagy jövőt nektek.
Cukipofa, a temetés arra való, hogy végső búcsút vegyél valakitől, méghozzá tisztességgel.
Borzasztó nagy primitívségre és bunkóságra utal a barátnőd viselkedése. Ennél csak kicsivel kisebb probléma, hogy nem küldted el azonnal a francba.
A nénikéd nem azért halt meg, hogy te ne mehess a Balatonra. Megjegyzem, mehetsz még bőven, például rögtön hétfő este. És a barátnőddel is lesz még rengeteg időd. A nénikédnek ezen az egy dolgon kívül semmit nem adhatsz.
A családnak pedig tartozol annyival, hogy legalább úgy teszel, mint aki osztozik a fájdalmukban.
Ha az én rokonom menne Balcsira egy családi temetés helyett, tőlem a továbbiakban egy jó szót nem kapna az illető. Mert ha 40 fokos lázad van vagy vakbeled, az tolerálható. De az, hogy jó nő a barátod, az nem indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!