Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harcoljak a volt barátnőmért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak a volt barátnőmért?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult a dolog.Másfél évet voltunk együtt.Találkozás gondjaink voltak ezért szakítottunk de szerelemben.Én még 2hónapig akartam de ő akkor nem. Ebbe én beleuntam és azt mondtam ne beszéljünk többet.Ekkor ő kezdett el irántam érdeklődni de én belefáradtam és elutasítottam.Rá egy héttel rájöttem h igenis én akarom őt és szeretném vele de ő azt mondja h átgondolta és nem szeretne bele menni mert nem!Az indok h beleunt és fél a csalódástól. Azt mondja szeret,és látom h sír miattam. Harcoljak még érte? érdemes? Egy szerelmes fiú 19/f
2010. máj. 13. 22:01
 1/8 Főzős Laci ***** válasza:
Harcolj,harcolj!Még van esély,az akadályokat le fogod küzdeni!Ne csüggedj!Azért egy negyedév után inkább az iwiw csajok és pasikat ajánlom,itt van minden mi szem-szájnak ingere.
2010. máj. 13. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
nincs bnőd?
2010. máj. 13. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:

1. a végét nem értem az elejét köszönöm szépen.

2. nincsen barátnőm...

2010. máj. 13. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha még szerelmesek vagytok, akkor miért ne kezdhetnétek újra? Harcolj bátran.

Beszélgessetek és győzd meg, hogy gyakrabban fogtok találkozni. Kérdezz rá, hogy tényleg csak a távolság az, ami miatt fél. Elképzelhető, hogy közben akadt neki valaki vagy alakulóban van egy kapcsolata és ez a legegyszerűbb indok, amivel elhajthatott!

Milyen messze vagytok egymástól? milyen gyakran tudtatok régen találkozni?

2010. máj. 14. 11:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem a távolsággal volt a baj,egyáltalán nem lakunk messze sőt... Iskola délutáni órák tanulás.. Nyelvvizsga tanfolyam. Hétvégente találkoztunk meg ritkán hétköznap. Azt mondja nincs senkije és nem is akar mást.Ezért nem értem a döntését h miért nem akarja újra..:S
2010. máj. 14. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ha nincs távolság, nincs baj. :)

Hívd el párszor beszélgetni, és tudd meg, hogy mi az igazi indok. Mert amit eddig mondott, az kamu. Beszéljetek arról, hogy hogyan tudnátok több időt együtt tölteni. Kinek miben kell változtatnia, hogy ez összejöhessen.

Mutasd ki, hogy fontos számodra és hogy akarod őt. Ha ő is ezt érzi és csak a csalódástól fél, előbb-utóbb elillan a félelme. Ne légy rámenős, ha valamit nem akar, azt ne erőltesd.

2010. máj. 14. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen:) ha szereted őt és ő is szeret téged akk nem feleslegesen harcolsz. lehet h kell 1 kis idő neki. de szerintem mindenképpen megéri:)
2010. máj. 15. 16:51
 8/8 anonim válasza:
Amikor Te hagytad el akkor sértettnek érezte magát és visszatáncolt. Ne higgyél neki. Nem szeret igazán. BELEUNT és FÉL A CSALÓDÁSTÓL! te írod a megoldást. ÚNJA!!! Lépj tovább. Sok sikert!!
2010. máj. 17. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!