Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? én egy 16 éves srác vagyok. AZ a helyzet, hogy beleszerettem egy 4 évvel fiatalabb lányba. Tovább lent.
Mikor 12 évesek voltunk akkor az egyik csaj osztálytársam is járt egy 16 éves pasival. Hát kb. mindenki hülyének nézte őket és nevetség tárgya voltak.
OFF: A csaj most 19, túl van 3 abortuszon, állitólag különböző szexvideók keringenek a neten róla (még egyet se láttam, de nem is érdekel), legalább 100 pasival volt már, most egy egy 40 év körüli kopaszodó, tetovált pasival feszít. Csinos volt egy darabig, de most egy kiélt 30 éves nőnek néz ki, aki meg is hízott. Rajta is van pár tetoválás már.
Lehet, hogy van valami összefüggés a kettő között, mert már első osztálytól kezdve pasizott.
Szerintem hagyd a csajt, hadd hogy gyerek legyen még! Egy ilyen korai kapcsolattal lehet, hogy elrontod a jövőjét és egy ócska ribanc lesz mint a volt osztálytársam.
19/L
Leóltem beszélgetni a lánnyal, és azt beszéltük meg, hogy várunk néhány évet.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!