Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én nem teljesen értem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem teljesen értem, hogy ezt ö h is gondolja. Valaki érti?

Figyelt kérdés
1,5éves kapcsim van,szeretjük egymást.De ez a húsvét veszekedésekkel telt nem nagy ill komoly dolgok de mégis összekaptunk.Tegnap kibékültünk megebszéltünk mindent,de mindkettőnk megtorpant egy picit a veszekedések miatt.Tegnap a párom azt mondta h ha vele vagyok akkor minden jó és nagyon szeret élvezi h velem van de ha nem vagyok vele akkor "utál"?:S Nah ez mit jelenthet???
2009. ápr. 15. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
azt hogy ő se tudja mit akar, magyarul nem a párod..
2009. ápr. 15. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

na azért ennyire nem egyszerű ...

én inkább azt mondanám, ott vannaka nagy gondok, ahol látszólag "minden rendben van" és nincs veszekedés, ott egyszer majd nagyot borul a bili, de akkor már késő.

Néha vitatkozni ezen-azon pedig kifejezetten egészséges!

2009. ápr. 15. 10:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen a veszekedések építő jellegűek is lehetnek akkor ha megbeszélik a párok h ki miben hibázott és együtt megtalálják a kiutat.Nem jellemző az a hú de sok veszekedés ránk de ha van is ilyen akkor megbeszéljük és ez nagyon fontos.Tudom,hogy szerelmes a párom belém,talán még nálam is jobban csak nem üres szavakban mutatja ki ezt felém.Mondjuk mondtam neki h kb én is így vagyok vele h imádom ha együtt vagyunk de nincs velem utálom..épp azért mert nincs velem.Remélem értitek:)Köszönöm a válaszokat:)
2009. ápr. 15. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ha veszekedtek, és utána egy ideig nem látjátok egymást, akkor ezen idő alatt folyamatosan rágja magát, és akár utálat érzés is kialakulhat - legalábbis szerintem. Mindenesetre ez nem egészséges, én nem sokat várnék egy ilyen kapcsolattól. Nagyon se veled, se nélküled szaga van, szerintem csak rosszabb lesz sajnos :(
2009. ápr. 15. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Az utóbbi egy hónapot tényleg ez jellemezte sajnos:S De nem szeretném elveszíteni.Mert nagyon szeretem:$
2009. ápr. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!