Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok. Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogyha elmondom, akkor sem fog velem szakítani. De nem akarom megkeseríteni az életét. Ráadásul utána meg már nem is mer itt hagyni, mikor már amúgy is itt lenne az ideje a szakításnak. Nem tudom, hogy mi a kegyetlenebb, de azt terveztem, hogy most véget vetek a kapcsolatunknak, úgy, hogy nem mondom el neki az okát. Szerintetek?
2011. aug. 18. 08:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egy jó kapcsolat egyik fontos tényezője az öszinteség :)
2011. aug. 18. 15:59
 32/33 anonim ***** válasza:

add meg a telefonszámát vagy a mail cimét és ha te nem én majd elmondom neki amit itt leírtál. oszt kész.

mérges smiley

2011. aug. 18. 18:56
 33/33 anonim ***** válasza:
Semmiképp se szakíts vele csak úgy. Ha komoly kapcsolat volt, akkor megérdemel szegény csávó annyit, hogy elmondd neki az igazat. És ő meg felnőtt ember, tud dönteni. És mondd el neki akkor, hogy nem szeretnéd, hogyha csak azért maradna veled, mert sajnál. Ezt így elmondod, akkor tud annyira mérlegelni, hogy döntsön. Meg egy kapcsolatban a bizalom a legfontosabb.
2011. szept. 17. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!