Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok. Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogyha elmondom, akkor sem fog velem szakítani. De nem akarom megkeseríteni az életét. Ráadásul utána meg már nem is mer itt hagyni, mikor már amúgy is itt lenne az ideje a szakításnak. Nem tudom, hogy mi a kegyetlenebb, de azt terveztem, hogy most véget vetek a kapcsolatunknak, úgy, hogy nem mondom el neki az okát. Szerintetek?
2011. aug. 18. 08:35
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Most nincs itt az ideje, de ha itt lesz, nehogy azért ne szakítson, mert beteg vagyok. Fú de nem szeretném azt!

Nem 100%, hogy meghalok, gyógyíthatatlan, de leküzdhető.

2011. aug. 18. 10:09
 22/33 A kérdező kommentje:
Vagyis 100%, hogy meghalok, csak nem tudjuk mikor:D
2011. aug. 18. 10:10
 23/33 anonim ***** válasza:
De most komolyan, mi a baj? Ha meg lehet vele küzdeni, én utolsó percekig küzdenék az életemért, a barátommal együtt. Sokat számít szerintem, minthogy csendben a sarokban egyedül várom a halált.
2011. aug. 18. 11:02
 24/33 anonim ***** válasza:

Azt írod együtt lehet élni a betegségeddel. Magyarán van rá esély, hogy tünetmentes légy,mint bárki más. Akkor meg?

Megkérdezhetem egyébként mi a baj? Ha elmondanád milyen betegségről van szó, tanácsot adni is könnyebb lenne.

2011. aug. 18. 12:02
 25/33 anonim ***** válasza:
hidd e 100%, hogy mindenki meghal, és díjazom a jó szándékod, de hogy őszinte legyek nem tudom a jó választ, de talán a srácot jobban fogja az zavarni, hogy ha eljön az idő és rájön, hogy miért szakítottál
2011. aug. 18. 12:04
 26/33 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szeretném itt ország-világ előtt kitárni, amit neki is nagyon nehéz megmondani. A hasfalamban találtak valamit.
2011. aug. 18. 12:07
 27/33 anonim ***** válasza:

Itt névtelen vagy. Ország világ előtt kitártad a problémádat, kb. ez az infó a legkevesebb.

Én ha a barátod helyében lennék (és milyen érdekes pont tegnap mondtam a barátomnak, hogy ha lebénulna, akkor is vele akarnék lenni örökre) akkor egyrészt tudni akarnám mi veled a stájsz. Másrészt veled maradnék, mert szeretlek, és mert kihasználnék minden percet veled. És nem csak miattad,mert jaj szegény beteg, hanem magam miatt is. Ha szeretek valakit akkor attól h beteg nem múlna el.

2011. aug. 18. 14:02
 28/33 A kérdező kommentje:
Talán pont a negatív élmények miatt gondolkozom így. Anya nővére szklerózisos, és a pasija 10 éven keresztül csak azért maradt vele, mert sajnálta, és nem akarta magára hagyni. Aztán kiderült, hogy mással is elvolt közben, de nem szólt, mert nem akarta, hogy azt higgye anya tesója, hogy a betegség miatt hagyja el.
2011. aug. 18. 14:09
 29/33 anonim ***** válasza:

kérdező te akkora 1 hülye vagy baz.dmeg.

Nem értesz semmit áááááá el is ment a kedvem pedig el akartam mondani , h miért rossz az amit csinálsz,DE OLYAN ÉRTETLEN VAGY HALLOD.

NAGYON,NAGYON, NAGYON MÉRGES SMILEY

2011. aug. 18. 14:35
 30/33 A kérdező kommentje:
Már rég rávettem magam, hogy elmondom, de azért ettől félhetek, nem?
2011. aug. 18. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!