Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok. Elmondjam a páromnak?
Most nincs itt az ideje, de ha itt lesz, nehogy azért ne szakítson, mert beteg vagyok. Fú de nem szeretném azt!
Nem 100%, hogy meghalok, gyógyíthatatlan, de leküzdhető.
Azt írod együtt lehet élni a betegségeddel. Magyarán van rá esély, hogy tünetmentes légy,mint bárki más. Akkor meg?
Megkérdezhetem egyébként mi a baj? Ha elmondanád milyen betegségről van szó, tanácsot adni is könnyebb lenne.
Itt névtelen vagy. Ország világ előtt kitártad a problémádat, kb. ez az infó a legkevesebb.
Én ha a barátod helyében lennék (és milyen érdekes pont tegnap mondtam a barátomnak, hogy ha lebénulna, akkor is vele akarnék lenni örökre) akkor egyrészt tudni akarnám mi veled a stájsz. Másrészt veled maradnék, mert szeretlek, és mert kihasználnék minden percet veled. És nem csak miattad,mert jaj szegény beteg, hanem magam miatt is. Ha szeretek valakit akkor attól h beteg nem múlna el.
kérdező te akkora 1 hülye vagy baz.dmeg.
Nem értesz semmit áááááá el is ment a kedvem pedig el akartam mondani , h miért rossz az amit csinálsz,DE OLYAN ÉRTETLEN VAGY HALLOD.
NAGYON,NAGYON, NAGYON MÉRGES SMILEY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!