Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem inkább a 20 év felettiek jönnek be? 15/L
hát.. ha neked nem probléma az,hogy mindig idősebb férfiakhoz fogsz vonzódni.. akkor nem:)
engem speciell nem a kor izgat. hanem a szőrös férfitest jól kidolgozva.. kreol bőr.. bociszemek,kis borosta,kis arcszőr.. ahw.. szval ugy mint a törökök általában.
anyi az egész.. hogy minden férfi,aki befog jönni neked,az azért lesz,mert valamiféle hasonlóságot fedeztél fel közte és apukád között.
jó.. hát kb csak a pedofiloknak jönnek be a komolytalan érthetetlen beképzelt taknyos kölykök..
nekem jelenleg a párom arab. akiben anyi miió hasonlóságot találtam.. és ő olyan massziv,olyan erős. tudom ha valami van,ő megtud engem védeni. ha elrabolnak ő viszatud verekedni engem:D mellette biztonságban érzem magam. és ez a FÉRFI jelentse tömören. egy bmx-es csőnadrágos fiú mellett már nem lennék olyan nyugodt.. ha valaki felkapna és bedobna egy zsákba,és vinne engem.. nemtudom abba a vérkeringést elszoritó nadrágba hogy érné utól az embert.. :D
Azért elgondolkodtató, hogy mennyire beteg ma a társadalom... amikor egy tizenéves csaj még félve meg is kérdezi, hogy vajon nem gond-e az, hogy ő nem a vele egykorú, pattanásos, szerencsétlen kis tinisrácokat szereti... hát MÉG JÓ, HOGY NEM :D
SOha nem volt azelőtt ilyen, hogy a lányok a velük egykorúakkal jönnek össze ilyen tömegben. Csak mostanában a kis butafiúk korszaka van, akiket könnyű irányítani és a céltudatos nő korszaka is, aki meg keményen irányít és megmondja a frankót. Férfiakra egyre kevésbé van szükség.
Aki meg szükségét érzi, mert valódi nő és nem pedig egy ócska feminista menedzserkisasszony meg buta plázamacska, az meg egyből úgy érzi, hogy valami nem stimmel...
Kedves kérdező, minden rendben van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!