Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem inkább a 20 év felettiek jönnek be? 15/L

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 22:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ők megfontoltabbak, komolyabbak, mint kortársaid, vagy kialakuló apakomplexusod van.
2011. aug. 17. 22:50
 2/18 anonim ***** válasza:
apakomplexus a neve,de ez nem az ez minden bizonnyal betegség.
2011. aug. 17. 22:51
 3/18 A kérdező kommentje:
hát a válasz első felét érzem igaznak :)
2011. aug. 17. 22:51
 4/18 A kérdező kommentje:
mi azaz apakomplexus?
2011. aug. 17. 22:52
 5/18 anonim válasza:
Ez nem apakomplexus az nem itt kezdödik hanem ha valki joval idösebb. Azért mert érettebb vagy a korodnál és az idösebb fiuk komolyabbak. Mikor én voltam 15 nekem is 22éves barátom volt. Ez ne érezd bajnak ez csak jó és jobban is jársz velük!
2011. aug. 17. 22:54
 6/18 anonim ***** válasza:

nekemis 20 felettiek jönnek be vagy 30-asok:))

a korombeliek közül meg azok akik kinéznek 20nak és nem sp imitátorok.xD

17/L

2011. aug. 17. 22:54
 7/18 anonim ***** válasza:
Én 20 felett vagyok... Ha akarod, együtt kielemezzük, jó? :-)
2011. aug. 17. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:

szia! nekem is apakompexusom van. és olyan 1 hete tudtam meg pszihológustól.:) meg ne ijedj,ez nem olyan rettenetes nagy betegség mint ha epilepsziás lennél meg ilyenek.

igazából én nemis mondanám betegségnek. épp csak annyi.. hogy nagyon nagyon imádod az apukádat,iszonyatosan ragaszkodsz hozzá. és habár mindez tudat alatt (!!!) mégis minden férfiban apukádat keresed. olyanokat akik korban nem hozzád illenek,szval idösebbeket szeretsz (idősebbeket mint apukád) vannak akik ittt speciell 60évesekre buknak. nálam ez nem igy van. apukám török. és a török pasikhoz vonzódom,azokhoz akik szigorúak és kegyetlenek (mert apum is pontosan ilyen) de én olyan 20-30 évesekben látom meg apumat. europai pasi még sosem tetszett. és egyáltalán nem tudja megmozgatni a fantáziam

2011. aug. 17. 22:55
 9/18 A kérdező kommentje:
ez érdekes. de apum 45, és én a huszonévesekre bukom, és nem rég szakítottam egy 19 és fél éves sráccal, aki kb 25nek nézett ki (nem öreges, csak izmosabb és komolyabb, mint a átlag )
2011. aug. 17. 22:58
 10/18 anonim ***** válasza:
az én apukám 40 és nekemis a 20as 30as pasik jönnek be:D nem az a lényeg hogy egyezzenek a számok. hanem a belső tulajdonságok,arcvonások stb.
2011. aug. 17. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!