Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtaláltátok már az igazit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltátok már az igazit, vagy még keresitek?

Figyelt kérdés

Hát én sajnos az igazit még nem találtam meg,pedig lennének jelentkezők párnak,de nekem nagyon beképzeltnek tűnnek.Ezért várok egy visszahúzódóbb széparcú lányra,aki nincs elszállva magától.És ti megtaláltátok már?Kort és nemet írjatok légyszi.

17/F

2011. aug. 15. 11:02
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Az igazit??? Nem tudom. Bármikor bármi közbejöhet. Az igaziról akkor tudok nyilatkozni, amikor életem végén megkérdeznek, és leéltem a fél életemet hőn szeretett férjemmel.

Igen, nem vagyok egy nagy álmodozó...de nagyon szeretem a páromat, és igen...szeretném,hogy ő legyen az igazi.

2011. aug. 18. 19:46
 22/27 habibi ***** válasza:

sose kerestem, nem vágytam az igazira, a szerelemre,úgy gondoltam, csak a gyenge emberek lesznek szerelmesek, nekem más álmaim voltak, vagyis csak egy, a végsőkig harcoltam érte . De az Igazit megtaláltam, Ő az én drága hercegem, akit naggggyon szeretek és tervezzük a jövőnket♥ ...de az álmomat elveszítettem

19/L

2011. aug. 18. 19:53
 23/27 anonim ***** válasza:
igen, de eldobott bár az enyém sem volt...:(
2011. aug. 18. 19:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Ilyen, hogy igazi, k*rvára nem létezik. Még ha azt is hiszed épp a csajról, akivel vagy. Aztán úgyis vége lesz előbb-utóbb. Ha esetleg mégsem, az sem jelenti azt, hogy az igazi volt, csak egy olyan valaki, akivel képes voltál úgy-ahogy kijönni életed végéig, de honnan tudod, hogy nem lett volna egy sokkal "igazibb", ha a nem maradsz azzal, akivel leélted az életed?

Nem.. ez az "igazi" a tündérmesék világa..

2011. aug. 18. 20:03
 25/27 anonim válasza:
elbújt hogy szakad.jon meg..
2011. aug. 18. 20:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Azt hittem évekig, hogy megtaláltam, de most kereshetem újra:(

25 N

2011. aug. 18. 20:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem!

Majdnem 2 éve együtt vagyunk, illetve volt egy hónapos szünet - közben nekem is volt valakim, neki is, de -lehet, hogy genyóság- vártam rá, tudtam, hogy úja együtt leszünk. Fiatalok vagyunk, így nem valószínű, hogy tényleg örökre együtt leszünk - de ha rajtam múlik, akkor biztosan.

2011. aug. 18. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!