Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzitek, mi az a plusz, ami miatt szeretitek a párotokat? Mit szerettek benne? Mi az amit benne megtaláltatok, de más nőben, pasiban nem? 23/l
Hatalmas szíve van! Annyira kedves, figyelmes férfi, hogy szinte már hihetetlen. 8 éve vagyunk együtt.
25/L
hmm hát nemis tudom,most így ki lehetne emelni pluszt h megértő, türelmes,de én összességében azt mondanám h maga a kisugárzása az h elég ránéznem és elbűvöl, az érettsége,az h mindent meg lehet vele beszélni,h mellette feltétel nélkül boldog vagyok,
hetente találkozunk csak,soha nem tudtam volna elképzelni távkapcsolatot ,de ő úgy ahogy van tökéletes számomra:)már lassan 4 éve vagyunk együtt,és még a mai napig elvarázsol ha csak rám néz:D
25/F
Nekem az h ő az egyetlen aki tényleg megért engem minden goondolatomat látja..
Ő soha nem csalódik bennem, nem állít teljesíthetetlen követeléseket...
Imádom ahogy rám néz!! Belehalnék ha soha többet nem nézne úgy rám ahogy néz.. :)
A legjobb barátom is egyben. Megbízható őszinte, ő az aki még sohasem csapott be.
(26L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!