Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltátok már az igazit, vagy még keresitek?
Figyelt kérdés
Hát én sajnos az igazit még nem találtam meg,pedig lennének jelentkezők párnak,de nekem nagyon beképzeltnek tűnnek.Ezért várok egy visszahúzódóbb széparcú lányra,aki nincs elszállva magától.És ti megtaláltátok már?Kort és nemet írjatok légyszi.
17/F
2011. aug. 15. 11:02
11/27 anonim válasza:
Megtaláltam. 14 éves voltam mikor összejöttünk (ő 15), kicsivel több, mint 3 éve együtt vagyunk, és tervezgetjük a jövőnket. :) L/17
12/27 anonim válasza:
Igen, és már 3 éve együtt vagyunk. :) 20/L
13/27 anonim válasza:
nem :(
elég csendes vagyok, nem nagyon ismerkedek.
16l
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Aki már megtalálta annak gratulálok.Kedves 15:38.Pedig sok fiúnak bejönnek a csendes,visszahúzódóbb lányok,köztük nekem is.
2011. aug. 15. 15:50
16/27 A kérdező kommentje:
22:08!A k*rva anyád.mi a f*szért nem tudsz normálisan válaszolni?
2011. aug. 16. 00:26
17/27 A kérdező kommentje:
*21:08
2011. aug. 16. 10:57
18/27 anonim válasza:
Nem. Nem is ismerem még.
Pedig ét ember is volt aki azt hitte h bennem megtalálta. Tévedtek.
20f
19/27 anonim válasza:
Elírtam (bocs)... KÉT lány is volt.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:30
20/27 anonim válasza:
Keresem, remélem már nem sokáig....
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!