Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ismerkedett meg a párjával buszon? Elmesélnétek?
Szia!
Én is buszon ismertem meg páromat, és szintén buszsöför:) mi összel leszünk 3évesek, és akor lesz az esküvönk.:)
sokat utaztam, egyre többet dumcsiztunk, aztán tali munkahelyen kivül is. a többi meg jött magátül:))
üdv 21N
Nekem is csak egy ismerősömmel történt meg:
Amikor felszállt a buszra, leült, és a másik ülésre rakta a táskáját. Senki nem ült emiatt mellé, volt még elég hely. 3 megállóval később felszállt egy lány (neki tetszett a fiú), és megkérdezte, hogy leülhet-e. A srác furán nézett, mert volt még egy csomó hely, de odaengedte. Ezt minden nap eljátszotta a lány, egy idő után már automatikusan elvette a táskáját a srác, és már köszöntek is egymásnak, aztán számcsere, stb. Lényegében a csaj lépett, de megérte.
Az egyetemre utaztunk be mindketten rendszeresen, vasárnap délután ugyanazzal a busszal (2 órás út).
Neki megtetszettem a buszmegállóban, én akkor még nem figyeltem fel rá. Egyszer irtó nagy bőröndöt kellett felvinnem az utastérbe, ő segített, és akkor váltottunk is pár szót.
Rá egy hétre már ismerősként köszönt a buszmegállóban, mellém is ült, végigbeszélgettük a két óra hosszát.
A rákövetkező alkalommal elhívott fagyizni:), és pár randi után összejöttünk.
Ha akad valaki, aki megtetszik, akkor a távolsági busz remek lehetőség az ismerkedésre:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!