Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha összeverekednétek egy másik csajjal akkor azt elmesélnétek a párotoknak?
Figyelt kérdés
Volt már ilyenre példa?
Hogy történt?
Győztél vagy veszítettél?
2011. ápr. 25. 15:04
1/4 anonim válasza:
Ott volt a barátom, alap, h nyertem:)
A csaj kötekedett mindenkivel, utána a barátomnak neki ment, a barátom nem akart neki visszaütni, ezért kellettem én:)
2/4 anonim válasza:
Neki ment a barátodnak is? Akármilyen finom úriember vagyok, ezt biztos, hogy nem tűrném el. Sose ütök meg nőt, de ha egy ribanc kezet merne emelni rám, az biztos, hogy nem hagynám megtorlatlanul.
3/4 anonim válasza:
Én mindent elmondok barátomnak.
Szerintem gyerekes az ha 2csaj összeverekszik. Semmi értelme.
Engem ha valaki idegesít, a képébe röhögök... jobban fáj az neki.
(20/L)
4/4 anonim válasza:
Gyerekes és alulszocializált dolognak tartom a verekedèst, nem állat vagyok, hanem értelmes ember. Ha ilyen valahogy mégis előfordulna, biztos szégyellném a baràtom előtt, hogy ilyen paraszt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!