Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ha összeverekednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha összeverekednétek egy másik csajjal akkor azt elmesélnétek a párotoknak?

Figyelt kérdés

Volt már ilyenre példa?

Hogy történt?

Győztél vagy veszítettél?

2011. ápr. 25. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ott volt a barátom, alap, h nyertem:)

A csaj kötekedett mindenkivel, utána a barátomnak neki ment, a barátom nem akart neki visszaütni, ezért kellettem én:)

2011. ápr. 26. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Neki ment a barátodnak is? Akármilyen finom úriember vagyok, ezt biztos, hogy nem tűrném el. Sose ütök meg nőt, de ha egy ribanc kezet merne emelni rám, az biztos, hogy nem hagynám megtorlatlanul.
2011. máj. 1. 17:59
 3/4 anonim válasza:

Én mindent elmondok barátomnak.

Szerintem gyerekes az ha 2csaj összeverekszik. Semmi értelme.

Engem ha valaki idegesít, a képébe röhögök... jobban fáj az neki.

(20/L)

2011. máj. 1. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerekes és alulszocializált dolognak tartom a verekedèst, nem állat vagyok, hanem értelmes ember. Ha ilyen valahogy mégis előfordulna, biztos szégyellném a baràtom előtt, hogy ilyen paraszt vagyok.
2012. okt. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!