Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya vagyok és ezért nem vállalta a velem való kapcsolatot és ezért ment másik lányhoz?
Figyelt kérdés
Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]
tessék itt egy kép rólam:
http://kep. Psharing.com/570546. jpg
2011. aug. 12. 12:26
61/71 anonim válasza:
es mi van ha nem irok ekezetekkel? nem tudsz olvasni ?
angolra van allitva minden a gepemen es azert nem tudok ekezetet tenni.
63/71 A kérdező kommentje:
gondoljatok amit akartok én ezt itt és most befejezem ha zsiráf szemöldököm van akkor az van neked ez nem fájjon és igen megvan a csajról a véleményem mert tudok róla egy-két dolgot meséljek????:S és szerintem énis és a csaj is csúnya szal ennyit erről...
2011. aug. 15. 20:55
64/71 anonim válasza:
Igen, mesélj :D
De ha nem szeretnél itt, akkor nyugodtan írj privit... :D
És negyedjére is elmondom, hogy nem vagytok csúnyák :D
65/71 A kérdező kommentje:
inkább írok privit nem publikus...:S
2011. aug. 15. 21:22
67/71 A kérdező kommentje:
öö láttam és énis válaszoltam rá...-.-
2011. aug. 16. 09:55
68/71 anonim válasza:
jo de te kerted a velemenyem . es igazad van nem neztek ki olyan jol .... nem az a csunya de nem is szep.
69/71 A kérdező kommentje:
oké eddig oké de nem azt kérdeztem h.szép vagyok-e olvasd el a kérdést még egyszer és megfox érteni köszike
2011. aug. 16. 22:06
70/71 anonim válasza:
Köszi, láttam a linket, te szebb vagy, szerintem.
A hajad meg nagyon szép és hosszú, meg a színe is tök jó, ezért irigylem :)
Amúgy olyan 14, max. 15-nek néztelek volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!