Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya vagyok és ezért nem vállalta a velem való kapcsolatot és ezért ment másik lányhoz?
Figyelt kérdés
Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]
tessék itt egy kép rólam:
http://kep. Psharing.com/570546. jpg
2011. aug. 12. 12:26
21/71 A kérdező kommentje:
nem vagyok felszínes főleg h. a fiú sem az a szépség..én megtaláltam benne azt amit más nem vagyis volt miért szeretnem de úgy látszik neki ez nem volt elég...
bocs de képet nem tudok másikat linkelni mert vmiért sz*r ez az izé..:S
2011. aug. 12. 12:45
22/71 anonim válasza:
Ha nem vagy felszínes akkor miért képeket mutogatsz ? :|
Bocsi.. de veszekedni nem akarok..
23/71 anonim válasza:
mert a személyiségét hogy mutassa meg?
24/71 A kérdező kommentje:
erre csak annyit mondok nem azt kérdeztem h.aranyos vagyok-e vagy jófej..stb ..hanem azt h.csúnya vagyok-e de tudom h.igen szal én sem szeretnék ezen veszekedni
2011. aug. 12. 12:49
25/71 anonim válasza:
Hát szerintem Te sokkal jobb csaj vagy! :)
26/71 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Csak eléggé előnytelen ez a kép, és tényleg nem a legjobb...
27/71 anonim válasza:
Jó igaz,hogy a személyiségét nem tudja bemutatni. :)
De miért kérdezi ha meg van róla a véleménye ?
Amúgy meg nem vagy csúnya. Lehet,hogy nem vagy klasszis szépség, de van akinek te fogsz tetszeni :)
Fel a fejjel, a fiú nem érdemelt meg téged !
28/71 A kérdező kommentje:
köszi próbálkozok másikat tölteni de csak régiket enged..:S
2011. aug. 12. 12:57
29/71 anonim válasza:
Szerintem nagyon semmilyen kapcsolatot nem kellene vállalni egyikőtökkel sem. Hány évesek is vagytok? Tizennégy, körülbelül. Maximum járhattok, hogy azért lássák mások is... Az is kérdés, hogy a srác hány éves. Ha van egy csepp esze, akkor nem azért hagyott el téged, mert csúnya vagy, hanem mert a stílusod nem tetszik neki. Véleményem szerint eleve az gáz, ha valaki ilyen képet csinál. A másik csajról nem is beszélve... Szóval szerintem ne csináljatok belőle nagy ügyet, jött és ment, majd lesz másik. És a legfontosabb: majd felnőtök egyszer Ti is.
30/71 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok a másik csaj asszem 14 vagy 15 a srác 17
2011. aug. 12. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!