Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csúnya vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csúnya vagyok és ezért nem vállalta a velem való kapcsolatot és ezért ment másik lányhoz?

Figyelt kérdés

Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]

tessék itt egy kép rólam:

http://kep. Psharing.com/570546. jpg

2011. aug. 12. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
milyen zsirafszemoldokod van ?
2011. aug. 15. 14:22
 52/71 anonim ***** válasza:
Szerintem te sem vagy különösebben szép,de a másik lány még rosszabb.
2011. aug. 15. 14:25
 53/71 anonim ***** válasza:
Nem rossz. Tolnálak.8év múlva.
2011. aug. 15. 14:27
 54/71 anonim ***** válasza:
miért nem a sráctól kérdezed meg??
2011. aug. 15. 14:28
 55/71 A kérdező kommentje:

egyik nincs zsiráf szemöldököm másik először tanulj meg ékezetekkel írni utána majd ócskárolhatsz

hát most mért mondasz már ilyet szebb a másik lány mint én hiszen amint mindenki mondta h.csúnya vagyok szebb a másik lány olyan szép malac feje van

utolsó azért nem kérdezem meg a fiút mert tett velem olyan dolgokat ami miatt nem tudnék vele még 2szót sem váltani és félre értés ne essék nem akarok már semmit a pasitól és nem is vagyok belé szerelmes.

2011. aug. 15. 14:36
 56/71 A kérdező kommentje:

14:27

nem tudom hány éves lehetsz de tuti nem annyi h.vele társalogjak.

2011. aug. 15. 14:37
 57/71 A kérdező kommentje:
*veled
2011. aug. 15. 14:37
 58/71 anonim válasza:

Nekem nem adja be a másik lány képét :S Azt írja, nem találni. Na mindegy.

A hajadat irigylem, mindenesetre :D Mondjuk nem néztelek volna 16-nak, bocsáss meg... de lehet, hogy csak nagyon régi a kép :)

2011. aug. 15. 14:48
 59/71 A kérdező kommentje:

tessék itt a link a másik csajról:

[link]

mért irigyled a hajam?mert mennyinek néztél ha nem 16-nak??? amúgy nem régi a kép 2hetes maximum

2011. aug. 15. 15:02
 60/71 anonim ***** válasza:
Hmm... Ha a másik lánynak szerinted "malac feje van", akkor nem is mondom, hogy neked milyen. Félreértés ne essék, szerintem mindketten szépek vagytok. De valószínűleg, ha ennyi ellenséget szereztél, és ilyen a hozzáállásod, megvan rólad a magam véleménye. Honnan tudod, hogy az, aki ékezetek nélkül írt, nem véletlenül külföldi billentyűzetről írt? Gondolom a fiú azért is választotta őt, mert ő másabb nálad. És ez a pózolás mindkettőtök részéről...
2011. aug. 15. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!