Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya vagyok és ezért nem vállalta a velem való kapcsolatot és ezért ment másik lányhoz?
Figyelt kérdés
Mindent őszintén mondjatok el nem fogok megharagudni előre is köszi..:]
tessék itt egy kép rólam:
http://kep. Psharing.com/570546. jpg
2011. aug. 12. 12:26
12/71 A kérdező kommentje:
mindjárt töltök felmásikat
amúgy nem vagyok flegma..
2011. aug. 12. 12:35
13/71 anonim válasza:
valami normális kép jobb lett volna. én nem mondanálak csúnyának.
15/71 anonim válasza:
grimaszolós de szerintem aranyos arc :) nem hiszem h ezért hagyott el :)
16/71 anonim válasza:
a másik csaj viszont elég......nekem pl te jobban tetszel..előző voltam :)
17/71 A kérdező kommentje:
köszi szépen..:) már töltök másik képet csak valahogy soha nem sikerül..:S
2011. aug. 12. 12:41
18/71 anonim válasza:
Hát ja.A másik csaj kb mint valami génhibás csávó xD
Ha ezért hagyott el a srácod akkor vagy meleg vagycsak ízlésficama van...
19/71 anonim válasza:
Nincs olyan nagy különbség, NEM látunk a fiú fejébe és NEM tudjuk,hogy neki mi tetszik és mi nem.
Amúgy újból hangsúlyoznám, főleg,hogy nincsen nagy különbség,hogy NEM olyan biztos ,hogy a külseje miatt választotta. NE legyetek már ennyire felszínesek! (Akinek nem inge ne vegye magára :] )
20/71 A kérdező kommentje:
hát én erre inkább nem mondok semmit ha neki ő jobb csak azért kíváncsi voltam..
2011. aug. 12. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!