Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem akar, vagy csak fél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem akar, vagy csak fél?

Figyelt kérdés
Szerelmet vallottam egy lánynak, akit egy ideje ismerek. Nem mondott egyértelmű igent, nemet, hanem maradna a barátságnál. Hozzá kell tenni, hogy egy nagyon szép és okos lány de mióta ismerem(kb négy éve) nem volt komoly barátja. Lehet hogy fenntartásai vannak?
2011. aug. 12. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
nem lehet, hanem biztos. mivel ha nem lennének akk igent mondott volna azonnal.
2011. aug. 12. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű: Nem akar a barátnőd lenni, ez a barátos szöveg teljesen sablon lekoptatás.
2011. aug. 12. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, ha már húszon felüli, akkor lehet tényleg csak fél. de nem tőled, hanem mindenféle kapcsolattól, amit férfival kéne létesíteni. én is ilyen voltam 22 éves koromig.

persze az is benne van a pakliban, hogy veled nem akar járni. erőltetni semmiképp nem érdemes, mert magának kell beismerni, aztán változtatni rajta, illetve ha nem tetszel neki, akkor ez van...

2011. aug. 12. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem mondott igent, akkor az egy egyértelmű NEM.

Ha egy lánynak szerelmet vallasz, és neki is tetszel, tuti igent mond. Amúgy meg, lehet valami "különc" eset a tietek, de akkor te tudhatod csak rá a választ, meg ő.

2011. aug. 12. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!