Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Disco a pasim nálkül? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Disco a pasim nálkül? Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve járunk a kapcsolat elején 1-2honapig járhattam a bnöimmel discoba nélküle ,ma már egyikönk se jár a másik nélkül.

én mégis szeretnék elmenni a discoba a bnömmel,a pasim nélkül...

nagyon szeretem,imádom sose csalnám meg és nem is azért mennék csak hogy táncoljak,bulizzak a csajokkal,

de ö ezt nem érti meg...1év alatt kb 4x voltam discoba max

hogy vegyem rá?

2009. ápr. 11. 18:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
nyogodtan menj el, nem az édesapád hogy megtiltsa.
2009. ápr. 11. 20:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, a 15-16-17 évesek normálisabbja elküldi ezeket (nem a kérdezőnek írtam)...Sőt, én még jól meg is rúgom, hogy egy életre elmenjen a kedve a tömködéstől. Egy éve vagyunk együtt a barátommal, és nem fogom hagyni, hogy valami mocsok belerondítson.

A kérdezőnek meg: most nem azért, én is 16 éves vagyok, de arra nem gondoltál, hogy félt téged? Engem sem enged el a barátom egyedül városozni (mondjuk barátnőkkel igen...), és a szüleim is sokkal jobban örülnek, ha tudják, hogy vele vagyok. Az most lényegtelen, hogy én nélküle rémesen érzem magam. A barátnőiddel nincs jóban? Esetleg a barátnőidnek nincs barátja? Akkor a hímek külön bulizhatnának, és ha egy légtérben lennétek, akkor is lefoglalná magát, és nem lenne mérges rád/elengedne.

2009. ápr. 11. 20:09
 23/25 anonim ***** válasza:
ne hagyd hogy rád nőjjön ha most nem mondod meg hogy megyek és kész később rosszabb lesz sokkal!*
2009. ápr. 12. 14:17
 24/25 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 12. 22:51
 25/25 anonim ***** válasza:
nahát, ilyen "diszkókba" járok én is, nincs is jobb a Titkolt Ellenállás együttestől !!!! :D
2009. ápr. 12. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!