Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Disco a pasim nálkül? Hogy vegyem rá?
már több mint egy éve járunk a kapcsolat elején 1-2honapig járhattam a bnöimmel discoba nélküle ,ma már egyikönk se jár a másik nélkül.
én mégis szeretnék elmenni a discoba a bnömmel,a pasim nélkül...
nagyon szeretem,imádom sose csalnám meg és nem is azért mennék csak hogy táncoljak,bulizzak a csajokkal,
de ö ezt nem érti meg...1év alatt kb 4x voltam discoba max
hogy vegyem rá?
Képzeld, a 15-16-17 évesek normálisabbja elküldi ezeket (nem a kérdezőnek írtam)...Sőt, én még jól meg is rúgom, hogy egy életre elmenjen a kedve a tömködéstől. Egy éve vagyunk együtt a barátommal, és nem fogom hagyni, hogy valami mocsok belerondítson.
A kérdezőnek meg: most nem azért, én is 16 éves vagyok, de arra nem gondoltál, hogy félt téged? Engem sem enged el a barátom egyedül városozni (mondjuk barátnőkkel igen...), és a szüleim is sokkal jobban örülnek, ha tudják, hogy vele vagyok. Az most lényegtelen, hogy én nélküle rémesen érzem magam. A barátnőiddel nincs jóban? Esetleg a barátnőidnek nincs barátja? Akkor a hímek külön bulizhatnának, és ha egy légtérben lennétek, akkor is lefoglalná magát, és nem lenne mérges rád/elengedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!