Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Disco a pasim nálkül? Hogy vegyem rá?
már több mint egy éve járunk a kapcsolat elején 1-2honapig járhattam a bnöimmel discoba nélküle ,ma már egyikönk se jár a másik nélkül.
én mégis szeretnék elmenni a discoba a bnömmel,a pasim nélkül...
nagyon szeretem,imádom sose csalnám meg és nem is azért mennék csak hogy táncoljak,bulizzak a csajokkal,
de ö ezt nem érti meg...1év alatt kb 4x voltam discoba max
hogy vegyem rá?
még mindig 2.vagyok. én megértem hogy a disco szó hallatán egy szerelmes férfiban/fiúban megszólal a féltékenység csengője.de ha tényleg szereti és megbízik a lányban,akkor nem korlátozza őt.ugyanis 1000 pasi felkínálkozhat a discóban a csajnak ha ő azt mondja:bocs foglalt vagyok.ennyi az egész.az hogy féltékeny jó dolog,(jelzi h.fontos neki ez a kapcsolat/de ettől még teret kell engedni a másiknak,különben hamar kilép a lány a kapcsolatból(fulladozik..)ja ez fordítva is iagz persze.
am.21 éves lány vagyok,(tehát nem csitri)ha ez számít a váalszomat tekintve...
jah nem beszélve arról hogy ennyi erővel az utcára se lépjen ki a lány,hiszen ugyanúgy félreléphet bárhol..vonaton megismerkedik valakivel,munkahelyen,stb...az hogy disco az a megbízhatóság szempontjából indifferens sztem legalábbis.a hűség az hűség,a hűtlenség..
...még mindig a 2.voltam:)
meg mondjuk a disco az a tipikus hely ahol a csávó csak nyomul a nőre a nő meg egy kedves mosollyal az ánuszát a pömpöléhez nyomja(ugyse fogja a fiút elhajtani hogy bocsi de van barátom főleg ha ien 15-16-17 éves csajról van szó) ha meg csak a banőiddel akarsz lenni akkor üljetek le otthon beszéljétek ki a pasikat vagy üljetek be egy kajáldába vagy mittomén. mert sztem vki nem azér akar elmenni a barátja nélkül egy discoba hogy jól érezze magát főleg ha még alkoholt is fogyaszt.
Az a baj hogy ti más szemszögből nézitek a dolgot, pedig ha jobban végiggondolnátok a dolgot. de mondjuk ezt csak én gondolom igy és én ezt igy látom helyén.
szol 100%-ésoan megértem a barátod és vhogy az ő szavára adok.
előző voltam
köszönöm a sok választ.
nekem mikor 14évesen volt barátom és a discoban vagy neten vagy utcán odajött hozzám egy pasi akkoris megmondtam neki hogy van barátom bocs...
ezen kivül az én barátom napi 10-11orát csavarog...
és amugy nem szoktam alkoholt fogyasztani.
a barátom 18 én 16
ha ő megengedheti magának akkor te is...ha meg nem iszol alkoholt akkor meg aztán semmi nem szól a disco ellen.nem mintha ha innál, az egyből a szexre való hajlandóságot is jelentené...
szóval sztem menj nyugodtan,lehet h.magából indul ki amikor nem mer elengedni egyedül??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!