Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Disco a pasim nálkül? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Disco a pasim nálkül? Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve járunk a kapcsolat elején 1-2honapig járhattam a bnöimmel discoba nélküle ,ma már egyikönk se jár a másik nélkül.

én mégis szeretnék elmenni a discoba a bnömmel,a pasim nélkül...

nagyon szeretem,imádom sose csalnám meg és nem is azért mennék csak hogy táncoljak,bulizzak a csajokkal,

de ö ezt nem érti meg...1év alatt kb 4x voltam discoba max

hogy vegyem rá?

2009. ápr. 11. 18:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

még mindig 2.vagyok. én megértem hogy a disco szó hallatán egy szerelmes férfiban/fiúban megszólal a féltékenység csengője.de ha tényleg szereti és megbízik a lányban,akkor nem korlátozza őt.ugyanis 1000 pasi felkínálkozhat a discóban a csajnak ha ő azt mondja:bocs foglalt vagyok.ennyi az egész.az hogy féltékeny jó dolog,(jelzi h.fontos neki ez a kapcsolat/de ettől még teret kell engedni a másiknak,különben hamar kilép a lány a kapcsolatból(fulladozik..)ja ez fordítva is iagz persze.

am.21 éves lány vagyok,(tehát nem csitri)ha ez számít a váalszomat tekintve...

2009. ápr. 11. 18:57
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
csak tuggyátok tavaszvan és ienkor pezsegnek a hormonok szol bármi megeshet ha viszket vkinek ott lent...
2009. ápr. 11. 18:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

jah nem beszélve arról hogy ennyi erővel az utcára se lépjen ki a lány,hiszen ugyanúgy félreléphet bárhol..vonaton megismerkedik valakivel,munkahelyen,stb...az hogy disco az a megbízhatóság szempontjából indifferens sztem legalábbis.a hűség az hűség,a hűtlenség..

...még mindig a 2.voltam:)

2009. ápr. 11. 19:01
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

meg mondjuk a disco az a tipikus hely ahol a csávó csak nyomul a nőre a nő meg egy kedves mosollyal az ánuszát a pömpöléhez nyomja(ugyse fogja a fiút elhajtani hogy bocsi de van barátom főleg ha ien 15-16-17 éves csajról van szó) ha meg csak a banőiddel akarsz lenni akkor üljetek le otthon beszéljétek ki a pasikat vagy üljetek be egy kajáldába vagy mittomén. mert sztem vki nem azér akar elmenni a barátja nélkül egy discoba hogy jól érezze magát főleg ha még alkoholt is fogyaszt.

Az a baj hogy ti más szemszögből nézitek a dolgot, pedig ha jobban végiggondolnátok a dolgot. de mondjuk ezt csak én gondolom igy és én ezt igy látom helyén.

2009. ápr. 11. 19:09
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

szol 100%-ésoan megértem a barátod és vhogy az ő szavára adok.

előző voltam

2009. ápr. 11. 19:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Diszkóba manapság már csak a 14 és 17 max 18 éves korosztály jár! És általában pasizni... Akinek van párja miért is akar nélküle szórakozni? Legalábbis nálam alap, ha megyünk vhova akkor együtt megyünk. De ezek szerint sokan máshogy gondolják.
2009. ápr. 11. 19:11
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
na tessék ezek szerint nem csak én vagyok ezzel igy
2009. ápr. 11. 19:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
attól járhatnak együtt is szórakozni hogy néha napján egy kis szabadságra vágynak,póráz nélküli lazulásra.. elég nagy baj az hogy a disco tul.képpen a szexxel,vagy szexpartner utáni kereséssel egyenlő..a szórakozáskultúráról volna mit tanulni...
2009. ápr. 11. 19:15
 19/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ.

nekem mikor 14évesen volt barátom és a discoban vagy neten vagy utcán odajött hozzám egy pasi akkoris megmondtam neki hogy van barátom bocs...

ezen kivül az én barátom napi 10-11orát csavarog...

és amugy nem szoktam alkoholt fogyasztani.

a barátom 18 én 16

2009. ápr. 11. 19:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

ha ő megengedheti magának akkor te is...ha meg nem iszol alkoholt akkor meg aztán semmi nem szól a disco ellen.nem mintha ha innál, az egyből a szexre való hajlandóságot is jelentené...

szóval sztem menj nyugodtan,lehet h.magából indul ki amikor nem mer elengedni egyedül??...

2009. ápr. 11. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!