Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Disco a pasim nálkül? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Disco a pasim nálkül? Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve járunk a kapcsolat elején 1-2honapig járhattam a bnöimmel discoba nélküle ,ma már egyikönk se jár a másik nélkül.

én mégis szeretnék elmenni a discoba a bnömmel,a pasim nélkül...

nagyon szeretem,imádom sose csalnám meg és nem is azért mennék csak hogy táncoljak,bulizzak a csajokkal,

de ö ezt nem érti meg...1év alatt kb 4x voltam discoba max

hogy vegyem rá?

2009. ápr. 11. 18:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, normálisan, hogy vágysz egy kicsit arra, hogy a barátnőddel mehess. És hogy nem a pasizás miatt mész (bár ha nem akarja, ezt úgysem hiszi el). Meg mondd neki meg, hogy bulizzon ő is a haverjaival:)
2009. ápr. 11. 18:23
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
ez van amikor viszket a nőknek a pinája
2009. ápr. 11. 18:37
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

nem írtad hány évesek vagytok,de gondolom egy önálló,felnőtt nő vagy, nehogy már ne engedje meg hogy egyedül szórakozz a barátaiddal.ha ennyire nem bízik benned,az már rég rossz a kapcsolatotokban..mondd meg neki hogy természetesen ő is elmehet akárhova.

egyszerűen menj el,lássa hogy nem táncolsz ahogy ő fütyül..

2009. ápr. 11. 18:41
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

Második válaszoló. Nagyon közönséges vagy és szánalmas. Egy kapcsolatban nem kell ennyire összenőni, hogy nem megyek sehova a másik nélkül. Néha előfordulhat és kell is egy kis " szabadság ".

A kérdezőnek Én is azt tudom javasolni, hogy beszéld meg vele őszintén, hogy nem a pasizás miatt mész, Téged csak Ő érdekel és szeretnél kicsit kikapcsolódni és a barátnőiddel bulizni. Menjen ő is a haverjaival valamerre, kocsmába, másik discoba, ahol jól érezné magát.

Remélem tudtam segíteni és meg fog érteni a barátod!

Nani

2009. ápr. 11. 18:42
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

márne is haragudj meg de énse engedném a bnőmet 1 koncerte.

mégha előttem szambázna akk sem.

én teljesen 1et értek a barátoddal hiszen jogos a féltékenysége. és miből gondolod h abból a bizonyos táncból csak tánc lesz.? :)

17/F

6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát necces, mert álltalában azért járnak az emberek discoba hogy ott ismerkedjenek(ott a legkönnyeb és leggyorsabb), és ezt a barátod is tudja, de magyarázd el neki hogy megbízhat benned.Ennél nem tudok jobbat mondani.Mellékesen mondom csak, de nekem is kicsit fura hogy vki elmegy discoba pasi nélkül úgy hogy közben van neki, kapcsolatban él.Ez nem az a hely, de tudod.Szerintem vmi kevésbé "kétpercenkéntnyomulegypasi" helyre kéne elmennetek.
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok ha még nem vagy felnőtt,akkor is igaz az amit írtam.jogod van az egyedüli szórakozáshoz.
2009. ápr. 11. 18:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
szóval ha egy csaj diszkóba megy egyból k#kodni akar?érdekes szemlélet...2.voltam...
2009. ápr. 11. 18:45
 9/25 anonim ***** válasza:
46%

2. válaszoló, Én a Nani vagyok...

Lehet, hogy azért ilyen ellenszenvesek, mert Nekik már voltak így rossz tapasztalataik vagy éppen magukból indulnak ki, nem tudom... Viszont az igaz, amit az egyik válaszoló írt, hogy discoban tényleg nagyon nyomulnak a pasik a csajokra, tehát valamilyen szinten meg is értem a barátját, valamilyen szinten meg nem... :S eléh nehéz helyzet... :S

2009. ápr. 11. 18:50
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Előttem szólók egy része. Ti nagyon fiatalok vagytok vagy egyszerűen korlátoltak. Egy párkapcsolatban a nő is és a férfi is önálló személyiség marad. Egy nő nem akkor csalja meg a párját, ha olyan helyre megy ahol pasik vannak. Akkor az utcára se mehetne ki. Akkor csalja meg, ha meg akarja csalni, azt pedig még otthon is meg tudja csinálni. A nők lealacsonyítása azt feltételezni, hogy nem tudnak nemet mondani.

Szánalmas a másik szabadságát korlátozni és nagyfokú kissebségi érzésre és bizonytalanságra vall, ha nem tudtok megbízni a barátnőtökben.

Kérdezőnek:

Mondd meg, hogy elmész és pont. Ha most a disco miatt balhézik, később isten tudja hová mindenhova nem engedne el.

2009. ápr. 11. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!