Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös döntés volt a szakítás, mégis hiányzik és én is neki. Mit tegyek?
Na jó akkor még sem szívom vissza amiket írtam az elején ne haragudj!
Jól sejtettem a gondok meg a munka meg ilyenekkel fogsz jönni!!
Hát az élet nem habos torta a problémákat meg kell beszélni és megoldani,nem csak rózsaszín ködből és jó dolgokból áll az élet sajnos,hanem ha van valami akkor ezt megoldani és nem el menekülni!!!
Mondom ne haragudjál hogy ezt mondom de akarat gyengék vagytok,ha én szeretek valakit és nem tudok nélküle élni akkor jöhet bármi én tűzön vízen kiállok a másikért hogy ne veszítsem el,akkor ezek szerint vagy ennyire gyengék vagytok vagy még sem szeretitek egymást igazán....
Bocsi hogy ezt mondom de ez csak egy menekülés részetekről vagy részedről nem tudom,a helyett hogy megoldanátok együtt,nem inkább kidobjátok egymást...
Szeretitek ti egymást egyáltalán?Én ebben nem vagyok olyan biztos,mert ha igen akkor az én utamban bármi állhat engem nem térít le,de lehet csak én vagyok ilyen a mai világban.....
Hát velem ugyan ezt csinálta az exem!!
Már szakított velem kb 8x 7 hónap alatt." hétig külön voltunk,kibékültünk mert 9. alkalommal is vissza sírtam,szombat reggel elmondta hogy belefáradt a kapcsolatunkba és nem érzi amit kell,de előtte napokban meg bezzeg azt mondta h azt érzi amit kell,hullámzott az érzése,és én mondtam ki hogy akkor legyen vége,mert már nem bírtam azt ahogy bánt velem és a sárga földig alázott.Ő tuti nem fog vissza táncolni,mert olyan felfogása van hogy még egy ilyen ember nincs.Ő tehetett volna érte hogy boldogok legyünk,mindig minden rajta állt.De Nem!!!Nem tudom van e neki más,szerintem nincs,de belefáradtam és ha most jönne utánna(nem fog,vagy lehet de még csak 3 napja vagyunk külön úgy hogy közöltem vele h soha többet nem akarok róla tudni)a árga földig aláznám és nem kellene már,mert ahogy az előző írta ott lenne hogy 1-2 hónap múlva megint el hagyod.Remélem nem megy hozzád vissza,mert hidd el hullámzik az érezésed és most jó lenne minden de egy idő múlva elkezdődne megint előről.Minden jót Kedves kérdező.
Egy tapasztalt érett nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!