Helyes döntés volt a szakítás?
Párommal most költöztünk volna saját lakásba (anyukámtól kaptam), viszont nagyon összekaptunk azon, hogy akárhogy is győzködtem nem hajlandó elmenni dolgozni (már kb nyár eleje óta mondogattam neki, hogy keressen munkát, mert a semmiből nem lehet kifizetni a rezsit). ő persze csak ült a babérjain, és egészen mostanáig semmi kilátása munkára. most végzős egyetemista, nagyon jó szakmával (informatikus), és már csak fél éve van hátra a suliból, valamint nem is kell olyan sokat bent lennie, hogy ne tudna elvállalni egy részidős munkát. szerintem ez nem nagy kérés...
a lényeg, hogy mondtam neki, hogyha nem vagy hajlandó hozzájárulni a költségekhez, és felelősséget vállalni, akkor sajnos jobb lenne, ha különválnának az útjaink.
helyesen döntöttem, vagy nagyon meg fogom bánni ezt egyszer?
egyébként egészen eddig nagy szerelem volt köztünk, de nem hiszem, hogy köteles lennék eltartani őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!