Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös döntés volt a szakítás, mégis hiányzik és én is neki. Mit tegyek?
Kuldj neki egy szamot a NeoFM-en
pl. a Beatricetol az Azok a boldog szep napok-at
Mert szeretitek egymást valószínű!Csak gyengék vagytok végig csinálni egy kapcsolatot és a problémák elől inkább elmenekültök vagy egy másik kapcsolatban...
Ilyen a mai fiatalság....
Gyengék vagytok és nem tudtok kitartani semmi mellett mert úgy is van más,hátha azzal jobb lesz!Manapság ez a divat,nem jó lecserélem mint egy cipőt,még van úgy is rajta kívül millió nő vagy férfi.
Akarat gyengék vagytok ennyi!De sírni azt tudtok!Bocsi hogy őszinte voltam de én ezt látom a legtöbb fiatalon..
Ja és vess magadra...
Nem kellett eldobtad akkor mit akarsz most még is?
Megbántottad,kidobtad megsértetted és nem akar és sem akarnálak!
Nem tudom mennyi idős vagy,de tudd már eldönteni hogy szereted e vagy nem!!!!
Ez a hetekben már kb a 20. ilyen kérdés,jaj kidobtam megbántam mert szeretem,jaj most mi lesz!?
VAGY SZERETEK VALAKIT VAGY NEM!ENNYI!
A komment megírásának időpontja: ma 12:40
Nem tudod eldönteni??Érdekes...
Vagy szeretek valakit vagy nem,vagy akarom vagy nem,ennyire egyszerű!
De már felesleges a sírás rívás,de már döntöttél és ha van egy kis esze akkor nem fog téged vissza fogadni!!!
Mert következő héten megint dobnád szerencsétlent vagy egy hónap múlva...
Hagyd békén szerencsétlent ne kínozd tovább,talál ő majd olyat aki szereti igazán és nem gondolkodik ilyeneken hogy szeretem e vagy nem....
Egyébként meg hogy bízna meg benned ezek után?Mindig az járna a fejébe hogy na most akkor mikor fogja megint közölni hogy még sem szeret..
Szerintem ha vissza akarod kapni itt neked kell bizonyítanod,de nem is keveset,mert a bizalmát már elvesztette írántad!!
Ja hogy ő is így döntött!Ok elkerülte a figyelmemet!
Hát akkor ez van!Beszéljétek meg még egyszer...
A komment megírásának időpontja: ma 12:55
ok akkor bocsi hogy leoltottalak azt gondoltam hogy te dobtad és azért sírsz itt...:)
Amúgy ki kezdeményezte ezt a döntést?Mert valakinek el kellett kezdenie erről beszélni?Tehát kidobta fel a labdát?
De ne haragudjál de egyébként sem értem a kérdést!!!
Azt mondtad majd megőrülsz nélküle,ő is szeret téged azt állítja,akkor most miért lett vége??
Nekem ez kicsit magas...
Szeretitek egymást és szakítotok....szép kis pár lehettek.:)
Hát ha nektek így jó szenvedni akkor csináljátok,nem tudok erre mit mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!