Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szerencsétlenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szerencsétlenek?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdés van, főleg a randi témában, hogy mit tegyenek a fiatalok. Nem tudják eldönteni saját maguknak, hogy menjenek-e el a randira, vagy hogy mit csináljanak, feküdjenek-e le a pasival/csajjal. De főleg lányok tesznek fel ilyen kérdéseket 13-17 éves kor között. Tényleg ennyire bénák lennének, hogy nem tudják eldönteni mit akarnak? Vagy csak az számít nekik hogy mások mit gondolnak? Én 17 éves (lány) vagyok, eddig volt 3 komoly kapcsolatom, és soha eszembe nem jutott volna hogy ide írogassak kérdéseket. Inkább gondolkoztam és döntöttem. Semmi olyat nem csináltam amit megbántam volna, és nem kellett hozzá segítség. Szerintem eléggé megdöbbentő mennyire döntésképtelenek egyesek, mikor a saját életükről van szó. Persze tisztelet a kivételnek.
2011. aug. 8. 22:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat az off-ért:

Kedves utolsó hozzászóló!

A számból vetted ki a szót.

2011. aug. 8. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!