Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellenek ilyen szerencsétlenek a földre?
Figyelt kérdés
Meg miért pont nekem kell eme szerencsésnek lenni? Én tényleg próbálok mindenkivel kedves lenni, meg nem is csak próbálok de mégis mindenki mindig magamra hagy, és csak vagyok...De persze én próbálok mindenkinek segíteni, és meghallgatok mindenkit, de amikor nekem lenne szükségem segítségre olyankor senki se veszi észre hogy valami nincs jól nálam...és magamra hagy mindenki...most is ez van...és csak ülök és kesergek hogy hogy lehet ilyen szar életem.. :( Ha leoltotok nem érdekel kikellett magamból írni..2010. máj. 3. 00:01
3/25 A kérdező kommentje:
igen fiú..
első: végülis benne van...amikor kéne valaki akkor nincs senki és csak eszem magam belülről...
2010. máj. 3. 00:04
4/25 anonim válasza:
Lány.
Az írásából és abból hogy sokmindenki vele osztja meg a dolgait.
6/25 anonim válasza:
00:04: A semmi miatt nem döbben rá az ember arra, hogy nem tudja elmondani senkinek a baját...
7/25 A kérdező kommentje:
harmadik: téves :P:)
negyedik: igen :) az sose :)
2010. máj. 3. 00:06
8/25 A kérdező kommentje:
Najólvanna, történtek dolgok.. :/
2010. máj. 3. 00:08
9/25 anonim válasza:
ez a gond.
túl nyámnyila vagy. légy nyers, kicsit bunkó és férfias férfi.
mint én, aztán mindig lesz nőd, nekem is van mindig;)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!