Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellenek ilyen szerencsétlenek a földre?
Úgy érti sztem hogy legyél önmagad, nem kell a sajnáltatás, kismillió ember van olyan helyzetben mint te. És ez egy ilyen korszak. 18éves koromig olyan voltam mint te. pedig nemvagyok se ronda . se lusta. Trialoztam, fotózok, íjászkodok, gitározok, stb - ezek alakították az egyéniségem. 18 után meg volt vagy 8 bnőm, de ez se valami jó, mert nekem a sok himi humi kapcsolat helyett 1 komoly kellene. de ezzel jár a keresgélés. Szóval kitartás - mindenkinek eljön az ideje 1x
22F
Szerintem a kérdező próbál ellene tenni, ezt részletezi is.
Egyszerűen csak el akarta mondani. Az sem jó, ha az ember magába folytja. A külvilágnak igen, önsajnálatnak is tűnhet, de nem mindig az..
Kérdező 00:44: Úgy értettem, hogy ezek alapján nekem az jött le, hogy jó ember vagy. Meghallgatsz másokat úgy is, hogy legbelül tudod, hogy téged nem fognak...
Megindokolni nem tudom, hogy miért, egyszerűen csak azt javaslom, hogy ne tedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!