Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellenek ilyen szerencsétlenek a földre?
Figyelt kérdés
Meg miért pont nekem kell eme szerencsésnek lenni? Én tényleg próbálok mindenkivel kedves lenni, meg nem is csak próbálok de mégis mindenki mindig magamra hagy, és csak vagyok...De persze én próbálok mindenkinek segíteni, és meghallgatok mindenkit, de amikor nekem lenne szükségem segítségre olyankor senki se veszi észre hogy valami nincs jól nálam...és magamra hagy mindenki...most is ez van...és csak ülök és kesergek hogy hogy lehet ilyen szar életem.. :( Ha leoltotok nem érdekel kikellett magamból írni..2010. máj. 3. 00:01
11/25 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy nem tudok olyan lenni vagy ha olyan vagyok akkor mindenki meglepődik és még jobban elhúznak mellőlem...
Utolsó: nemáááár :)
2010. máj. 3. 00:11
12/25 anonim válasza:
0:10
Ha lenne, akkor nem itt poshadnál 0:10 perckor... Bírom az ilyet...
13/25 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen kb 16 évesen sajnos nem is igen múlik el magától.. A kicsit tahóság sajnos tényleg bejön a csajoknál persze nem egyik napról a másikra kell bevezetni. (ez valószínüleg a férfi szerepkonfliktusokból alakul ki miszerint a nők 2félét várnak el a férfiaktól mint h kemények legyenek és vadak és ezzel szemben azt is h igényesek a kinézetükre és ne fingjanak ha kell nemcsoda ha egyik túlsúlyba kerül akkor nem kellünk nekik:) ) 19/f
14/25 A kérdező kommentje:
16 vagyok :)
2010. máj. 3. 00:24
15/25 anonim válasza:
Hát akkor sajnos át kell élned ezt a korszakot. Ha üzenhetnék a 16 éves önmagamnak akkor azt üzenném kezdjen egy hobbiba és abba ássa bele magát az egyetemig addig kialakul az egyéniség. (én fotózom és örülnék ha már 3 ével több fotós tapasztalatom lenne)
16/25 A kérdező kommentje:
Az megvan ilyenkor rendszerint abba menekülök, de most picit késő van a basszusgitározáshoz :( :)
2010. máj. 3. 00:29
17/25 anonim válasza:
Velem is sokszor fordul elő ez és nemrég én is megtapasztaltam ezt sajnos egy 15 éves barátságnak lett vége egy nagy baromság miatt én is el voltam keseredve de egyszer csak túl kell lenni rajta Fel a fejjel majd lessz ezmég jobb is:)
18/25 anonim válasza:
A nők állandóan azért panaszkodnak mert minden pasi egyforma (bunkó stb.), de mégis csak őket akarják. Azt most nem fejtegetem hogy miért. Bonyolult. Szerintem ismerkedj meg új lányokkal, és légy egy kicsit bunkó velük. De ne ess túlzásba. És sose mutasd azt hogy gyenge vagy lelkileg.
19/25 A kérdező kommentje:
Jobban csak azt sajnálom hogy ezek az éve pocsékba mennek...látom hogy szinte mindenki jár koncertekre meg bulizni, én meg ha odakerül a sor társaság nélkül maradok...és a "te jössz xy helyre?" kérdésre a "nincs kivel, magam meg nem buli" választ tudom csak adni...aztán másnap mosolyogva hallgatom hogy milyen volt..és fájnak hogy ezek az évek a gimis évek így kimaradnak.. :/
2010. máj. 3. 00:37
20/25 anonim válasza:
00:11: Ok, akkor hagyjuk. :D
Változni semmiképp ne változz meg, még akkor se, ha nem biztos, hogy találsz majd életed során olyan barátot, aki meghallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!