Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megmenteni egy ilyen kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a lényeg, hogy 3 éve vagyunk együtt, de már kétszer szétmentünk pár hónapra... Most épp a második békülésünk közepén tartunk...Nagy szerelem, de az a baj, hogy nem nagyon bízunk egymásban, és nagyon féltékenyek vagyunk... Szeretnénk együtt maradni, de mindig feljönnek a régi sebek...mikor ő erősebb, akkor én akadok ki valamin, és fordítva. Nem tudom, mit kellene tennünk, hogy elhiggyük egymásnak, hogy szeretjük a másikat! Egyiken sem vagyunk csúnyák, csak sokat csalódtunk már...2011. aug. 8. 18:31
1/4 anonim válasza:
Egyszerű és világos nem?
Ha nem bíztok egymásban akkor a ti kapcsolatotoknak nincs jövője!
2/4 anonim válasza:
az én véleményem: lásd mint fent!
3/4 anonim válasza:
Persze!Feladni lenne a legkönnyebb kedves első válaszoló!
Szerintem érdemes higgadtad leülnötök, megbeszélni a sérelmeket,és hogy ki mit szeretne a másiktól.Fontos lefektetni,hogy őszinte legyen a másik fél,és ne titkolózzon,mert az semmi jóhoz nem vezet.Ha megbeszéltétek,és mindent kibeszéltetek magatokból,többet fel sem kell hozni,és ezeket is elengedni.Nem egyszerű,tudom!De így lehet előre lépni!
4/4 anonim válasza:
beszéljétek meg, hogy tiszta lappal kezdtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!